Lauge Jensen: Hård start for Uffe's eventyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hård start for Uffe's eventyr

Lauge Jensen producerer og ekspanderer, men projektet er ingen dans på roser
Tommy Rønn
12/12-2011 kl. 15:30

Med 40 solgte Lauge Jensen, er Uffe Lauge Jensen´s motorcykel-eventyr kommet fornuftig fra start. Men opstart i finanskrisetid gør ikke livet helt let for en nystartet producent af  luksustransport i livsstilsklassen.

Gennem 2011 er der indregistreret 7 Lauge Jensen i Danmark. 15 er solgt til Norge og de resterende er uindregistrerede samlerobjekter til danskere. Uffe mener selv at 60% af alle solgte maskiner til Danmark og Norge må betegnes som samlerobjekter, og ikke transportmidler.

Lauge Jensen ejes i dag af 3 investorer, og Uffe Lauge Jensen. Selskabet er skruet således sammen, så idemanden, Uffe Lauge Jensen, ejer den største andel men mindre end 50%, og de 3 nuværende investorer deler resten.

Økonomien er stram i virksomheden. Med 10 fastansatte der skal have løn hver måned, er 40 solgte maskiner ikke nok. Derfor leder Lauge Jensen efter endnu en investor. En investor med minimum 10 millioner kr. investeringsvillig kapital. For denne sum tilbyder virksomheden en stor andel til investoren.

Findes en investor ikke, skal Lauge Jensen foretage omstruktureringer. Kort fortalt, skære ned på alle udgifter.

I 2012 vil Lauge Jensen på det tyske marked. En importør/forhandler er allerede fundet. En forhandler der allerede har bestilt 35 maskiner, hvilket er en betydelig mængde for den nystartede virksomhed.

Det samlede salgsmål for 2012 er 83 Lauge Jensen. Af dem forventes at 30 ender her i landet. 30 til Danmark er absolut er opnåeligt mål, da en Lauge Jensen kan finansieres for 4.000 kr./md.

Spændende at følge fremtiden hos den danske motorcykelproducent.

Del med en ven

0 personer snakker om “Hård start for Uffe's eventyr

Skriv et svar

Giver børn en ny start