Kawasaki Vulcan H2: Rygterne går på en kompressorladet cruiser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

H2 rygte: Kompressorladet powercruiser

De seneste rygter i motorcykelverdenen går på en kompressorladet cruiser fra Kawasaki
Steffen F. Olesen
29/05-2020 kl. 08:00

Kawasaki tog hul på en helt ny verden med deres kompressorladede H2, som i dag er tilgængelig i flere variationer; Ninja H2, Ninja H2 SX, Ninja H2 SX SE, Ninja H2R og et par stykker med carbon stumper. Senest afslørede producenten – efter nogen tid med sladder fra hele verden – en nøgen model af den vanvittige hyperbike. En motorcykel som skulle vise sig at være den absolut mest velkørende i søskendeflokken; som landevejsridder såvel som på racerbane.

Ifølge en rapport fra japanske Young Machine er der igen gang i rygtemøllen, og denne gang handler det om en bindegal power cruiser ved navn Kawasaki Vulcan H2.

Som altid når historier spreder sig, er der en tegneglad tosse der er hurtig med pennen. Ud fra spekulerende skitseringer ser det ud til, at Vulcan H2 vil være en moderne udseende power cruiser, som ikke har til formål at fragte passagerer til det nærmeste ishus.

Forenden ser ud til at være lånt fra Kawasaki Z H2, med Sugomi designet som er et centralt punkt i udviklingen af producentens nøgne modeller. Ifølge Kawasaki handler motorcyklisme ikke kun om køreegenskaber, men også om visuel fremtoning og stil; det hele skal gå op i en højere enhed.

Om Z H2 lygtehuset på en Vulcan krop går op i en højere enhed må være op til den enkelte at vurdere, men mon ikke også resten af cyklen – hvis rygtet har noget på sig – ville få en makeover? Det er tvivlsomt at H2'erens 998cc rækkefirer kan gå lige over i en Vulcan ramme, og skal stellet tilpasses kan man vel lige så godt give hele konstruktionen en tur med den moderne hammer.

Det er på ingen måde bekræftet at Kawasaki har planer om at skrive en kompressorladet Vulcan ind i modelprogrammet, men ifølge ovennævnte rapport er modellen allerede under udvikling, og projektet har fået en tidsramme som lyder 1-3 år. Holder det stik kan vi være sikre på at der i løbet af et års tid, så småt begynder at dryppe teaservideoer ud på det store internet, og mon ikke der er en kvik fotograf ude i verden, som vil forkæle os med et par spionfotos.

Som sagt er intet sikkert, men vi har før set Young Machine spå om fremtiden, og flere gange er profetien altså gået i opfyldelse, så vi krydser fingre for at der kommer endnu en udfordrer i vægtklassen for powe rcruisere, ved siden af modeller som Ducati Diavel og Triumph Rocket 3.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start