H-D 2021 virtuel præsentation - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

H-D 2021 virtuel præsentation

H-D Pan America lanceres i februar 2021
Steffen Olesen
10/12-2020 kl. 10:48

MILWAUKEE, WI (9. december 2020) – Gennem mærkets 118-årige historie har Harley-Davidson® aldrig før samlet hele verden til lanceringen af nye produkter. Dette ændres der på den 19. januar 2021. I forbindelse med H-D 21, som er mærkets første virtuelle lancering, præsenterer Harley-Davidson® nemlig et lineup af alle nye motorcykler samt tilbehør, udstyr og beklædning, som lanceres i 2021.

Sådan indledes pressemeddelelsen fra Harley-Davidson, der også beskriver at, “den globale, virtuelle lancering er en del af mærkets nye og strømlinede måde at bringe nye produkter på markedet. Tidligere i år annoncerede Harley-Davidson® markante tiltag, herunder trimningen af den planlagte produktportefølje med 30 procent. Harley-Davidson har også flyttet lanceringen af nye modeller, så den matcher motorcykelsæsonen, ligesom mærket har forstærket markedsføringsindsatsen for at skabe endnu mere opmærksomhed og indflydelse i markedet .”

Har du fulgt udviklingen hos den amerikanske motorcykelproducent i år, er du allerede bekendt med, at virksomheden der i år både har fået ny chef og fornyet markedsstrategi, også fjernede en spændende model fra 2020 programmet, samt udskudt lanceringen af Harley-Davidson Pan America til 2021.
Læs mere om det i artiklen her.

To digitale events
Men nu er der altså sat en dato på, hvornår Harley-Davidson Pan America langt om længe præsenteres officielt.
19. Januar afvikles et digitalt event, hvor introduktion til 2021 modeller, eftermarkedsdele og tilbehør, samt beklædning og andre goodies finder sted.
Uddybende detaljer vedr. Harley-Davidson Pan America må vi vente lidt længere på, da producenten har planlagt en separat digital event med spotlight på Pan America 22. Februar 2021.
Det er altså dagen der skal markeres i kalenderen, hvis du vil have plads på første parket når den digitale præsentation af Harley-Davidson Pan America finder sted.
Du kan registrere og tilmelde dig den globale virtuelle lancering ved at følge dette link.

H-D 1250 Custom
Det bliver rigtig spændende ikke blot at se den nye Harley-Davidson Pan America, men også at prøvekøre modellen ved først givne lejlighed.
Vi ser især frem til prøvekørslen af H-D’s nye Adventure-bike med brølestærk motor, men det bliver også interessant at se, om Harley-Davidson 1250 Custom finder vej til 2021 modelprogrammet ved det digitale H-D 21 event.
For den skulle være udstyret med samme 147hk motor som Pan America, og er på Harley-Davidson’s hjemmeside annonceret som en 2021 model.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start