Gult kort til Ring Djursland - AMU tilskud
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gult kort til Ring Djursland

Undervisningsministeriet vil ikke acceptere kørekurser med AMU tilskud
Thomas Blix
16/03-2015 kl. 16:00

Ekstrabladet har d.d. skrevet om motorcykelkurser på Ring Djursland med AMU tilskud. Altså kurser til motorcyklister, finansieret med offentlige midler.

Chefkonsulent Michael Østergaard fra Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen vil ikke acceptere denne kursustype med AMU tilskud, og oplyser til flere medier, deriblandt MagaCin.dk, at alle ikke postansatte vil blive afkrævet fuld kursuspris lydende 2.622 kr. Altså intet billigt kursus til 220 kr. som først lovet af AMU Djursland. Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen vil endda foretage kontrol ved afvikling af kurserne, oplyses det.

Ærgerligt for os motorcyklister, for hvem dygtiggørelse er en vigtig ting, at dette tilskud ikke kan ydes. Billigere kurser kunne med garanti få flere på efteruddannelse. Og synd for tilmeldte der troede de skulle på billigt kursus, men nu udstyres med en ekstraregning lydende 12 gange den oplyste pris.

Læs hele artiklen her i Ekstrabladet.

Del med en ven

0 personer snakker om “Gult kort til Ring Djursland

  1. Ærgerligt ?
    Det er da ligegyldigt hvem der "bliver snydt", den slags skal da stoppes omgående, det er dine og mine skattepenge der bruges !

Skriv et svar

Giver børn en ny start