GSR 750 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

GSR 750

Det summer på rygtebørsen
CO
18/07-2009 kl. 14:00

Undertegnede, venner og bekendte, får ofte triste vinter timer til at gå med at diskutere og gætte på hvilke nyheder og teknologiske nyskabelser det kommende forår bringer.

Da sneen endnu ikke har lagt sig over landet, er det måske en anelse tidligt at tage hul på denne fornøjelse. Det faktum springer vi let og elegant over i denne omgang, for det er også morsomt at hoppe med på vognen når andre har givet bolden op med frisk impulser.

Denne gang tager rygtesmedene en forventet Suzuki GSR 750 under behandling.

Forventningerne til en storebror til den i øvrigt ganske velkørende GSR600, har udfordret et kreativt sind og affødt et forslag til hvordan modellen kunne komme til at præsentere sig.

Trækkene fra GSR 600 og super street-fighteren B-King er umiskendelige, og det bliver interessant at se om Suzuki designerne kan diske op med noget der er mere innovativt og spændende, hvis tankerne om en GSR 750 bliver en realitet.

Vi lader billedet stå et øjeblik, og nyder tanken om street-fighteren bestykket med en formildet GSXR 750 motor.

Dernæst er det tilladt at fornøje sig med at fundere lidt over hvordan en GSR 750 ville klare sig i en sammenlignende test med Kawasaki Z 750.

Til allersidst kan man glæde sig over at lidt kammeratlig konkurrence producenterne imellem kommer forbrugerne til gode.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start