GG Campagna Aero 3s T-Rex - Grov, ond og utilpasset
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Grov, ond og utilpasset

2011 versionen af T-Rex er uhyrlig
Tommy Rønn
11/08-2011 kl. 23:00

Et design der ligner de mest voldsomme supersportsvogne, eller rettere, som får supersportsvogne til at ligne rene hverdagsbiler. Det er sådan Aero 3s T-Rex trike ser ud.

Noget at det helt fantastiske, er at man har bibeholdt standard motorcykel-sidetasker på maskinen, for at give bare en smule bagageplads.

Skal den til Danmark starter priserne ved ca. 300.000 kr. plus dansk moms. Og naturligvis plus afgift. Den lander altså i samme prisklasse som trikes fra GG.

Campagna, som producenten hedder, er ikke fra et land som normalt producerer så vilde maskiner. Sportsvogne i dette design kommer normalt fra Italien og vanvittige ombygninger som denne, kommer ofte fra USA. Campagna T Rex er hverken amerikansk eller italiensk. Den er fra Boucherville Canada.

Data er uhyrlige. 0-100 km/t på ca. 3,5 sek. Over 250 km/t og næsten 200 hk. Den tæver flertallet af supersportsvognene når lyset bliver grønt. Faktisk er det “bare” en Kawasaki, da det er ZZR1400 er leverer grundstenen i T-Rex

Vil du læse mere om Campagna finder du deres hjemmeside her.

Se den fantastiske maskine på video her:

Del med en ven

0 personer snakker om “Grov, ond og utilpasset

  1. He he, ved ikke om jeg skal være imponeret eller ej. Forfra ligner den noget Enzo kunne have undfanget i en svamperus efter at have set "Aliens", men når man ser den fra siden og ser de Kawa potter stikke 1½ meter ud og de der SHAD sidetasker, så lander projektet med et klask.
    Rent optisk altså!
    Er ikke i tvivl om, at den sparker seriøst mås!

Skriv et svar

Giver børn en ny start