MagaCin dropper print men 2015 byder på MC udstilling
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Godt og skidt nyt for 2015

Intet blad, men måske motorcykel-udstilling
Webmaster
26/10-2014 kl. 14:30

Blad fra MagaCin

MagaCin har længe leget med tanken om et rent motorcykelblad i de danske butikker. Forarbejdet og øvelserne er udført, med gratis forårs og efterårsaviser de tidligere år.

En af udfordringerne med motorcykelnyheder på print er nyhedsværdien. Bearbejdning, udformning, tryk samt distribution tager tid, hvilket betyder gamle nyheder når et trykt medie rammer forbrugerne. Internettet er overlegen i denne disciplin. Skal et printmedie blive en succes, vil det altså kræve mere vægt på livsstil, end på nyheder.

Hvis et printmedie om livsstil på motorcykel skal ud til mange danskere, er det ikke nok med distribution via forhandlerne. Dette vil også kræve salg via danske butikker, kiosker og supermarkeder.

MagaCin har haft kontakt til Bladkompaniet, som er dem der distribuerer trykte medier til de danske salgssteder. Deres oplyste distributionspris er solid, hvilket dræber økonomien i et sådan projekt. Bladkompaniet kunne ydermere oplyse at det nuværende danske motorcykelblad, i 2014, gennemsnitlig har solgt mindre end 500 eksemplarer om måneden på landsplan, via det samlede danske forhandlernet.

Med så høje distributionspriser, og så lave salgstal for et printmedie, vil opstart af en printafdeling på MagaCin sandsynligvis dræbe virksomheden. Økonomien er i forvejen ikke stærk, og annoncører til et lille oplag vil blive meget svære at finde. Lukningen af avisen fra DBA styrker kun denne beslutning.

Beslutningen er derfor endelig. MagaCin kommer ikke med noget printmedie. Kun hvis danskernes medievaner, og distributionspriserne ændres i fremtiden, vil et printmedie fra MagaCin blive taget op til genovervejelse. Men denne ændring tror vi end ikke selv på.

Motorcykeludstilling 2015

MagaCin er informeret om danske kræfter arbejder på motorcykeludstillinger i 2015. Efter vores mening er dette en rigtig god sæsonstart. Bare det at kunne se, føle og fornemme alle de nye motorcykler samlet på et sted, giver det rigtige sus i maven før det går løs på landevejene.

Der tales om udstilling på begge sider af sundet. Altså en på Sjælland, samt en i Jylland. Vi håber arrangørerne kan tiltrække alle mærkerne, så os motorcyklister får muligheden for det store overblik inden eventuelle udskiftninger af vognparken.

Vigtigst med sådanne udstillinger, er efter vores opfattelse, at entreprisen er lav, og det hele summer af motorcyklisme. De må altså godt lugte lidt af benzin. Skidt med bikinishows, stærkmandskonkurrencer og andet pjat, for det kan vi se andre steder. Når vi nærmer os foråret vil vi nemlig se motorcykler.

Straks vi ved mere om forårets motorcykel-udstillinger vil vi naturligvis informere her på siden.

Del med en ven

0 personer snakker om “Godt og skidt nyt for 2015

  1. I kunne evt. lave et rent net magasin, hvor vi kunne tegne abb. på, det ville minimere produktion og distributions omkostninger, bare lige en strøtanke.

    Henrik

  2. Bare sørg for at sitet er optimeret til tablet og mobil. Hardcopys er "so last century" og pisse svære at finde igen, når man skal grave en gammel artikel frem.
    Desuden så virker de der testvideo I laver, lidt flade i et blad…

Skriv et svar

Giver børn en ny start