Ny Aprilia Tuono V4R - Godt og skidt for Aprilia
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Godt og skidt for Aprilia

Ny Tuono V4R imponerer, det danske marked tabes
Tommy Rønn
14/04-2011 kl. 18:00

Aprilia har netop præsenteret nyheden Tuono V4R for verdenspressen, og flertallet at journalisterne var vilde med den store streetfighter. I Skandinavien må vi nok vente med nyheden, hvis den da finder vej til vores marked, ellers måske må vi helt undvære.

Aprilia har levet en omflakkende tilværelse siden Itago standsede som importør. Den nye importør mistede først deres MC-salgschef til Xpedit, og de danske hjemmesider omkring Piaggio mærkerne er aldrig blevet færdigudviklede.

Den omflakkende tilværelse for Piaggio, har også betydet fyring af forhandlere, samt forhandlere der har droppet mærkerne fra Piaggio. Dette gør det svært for den almindelige forbruger bare at finde forhandlere af Piaggio produkterne.

Det betyder at selv os journalister har problemer med at finde ud af hvem der forhandler bl.a. Aprilia, da forhandlerlisten konstant ændres. Ikke godt for mærkernes image, og man kan frygte en genopbygning af danskernes tro på Piaggio-gruppen vil blive en meget tung operation.

Del med en ven

0 personer snakker om “Godt og skidt for Aprilia

 1. Hos Italian Bike Store i Vanløse har jeg både købt Moto Guzzi og Aprilia med stor succes 🙂

 2. Et navn som "Italian Bike Store" burde måske også gøre det rimelig indlysende, hvor i det mindste ophavslandet er for de mærker butikken fører!

  Men det er da korrekt, at PG Denmark ikke just har formået at markedsføre sig positivt!
  At derers tilbudsbrochurer samtidig er behæftet med uoverensstemmelser mellem billedmateriale og faktiske omstændigheder, er jo tankevækkende!

 3. Det var da et ejendommelig negativt indslag, der bestemt ikke passer overens med den virkelighed, som jeg har oplevet de sidste par måneder.
  Jeg har oplevet Aprilia og Moto Guzzi på en flot stand i Øksnehallen og været til åbent hus både i Hillerød og i Vanløse. Begge steder masser af begge mærker med 4 års garanti og det endda til særdeles gode priser.
  Mærkerne er noget bedre repræsenteret end "mit eget" mærke Triumph.

 4. enig med poul.dk.
  det lyder mere som en der er lidt pigesur over, at han måske ikke får lov til at teste deres maskiner ?

 5. Ahhh. Vil nu give Rønn ret i denne. PG danmark overtog importen af de omtalte italienske mærker i starten af 2010. De har aldrig haft en fungerende hjemmeside som man ser fra andre danske importører. Man skal søge efter de enkelte forhandlere, hvilket gør det sværere at overskue hvor de ligger henne.
  Er man i tvivl kan man tage et kig på importørens hjemmeside:
  http://www.pgdanmark.dk/

 6. Tjaaa, som ejer af en Shiver fra 2009, som nok er det værste l*rt jeg nogensinde har betalt penge for. Først efter at have brugt 3000,- på advokat salær, et styrt hvor jeg slog mig ret kraftigt – hastigheden taget i betragtning – passede det PG Danmark at reagere. Melder man sig ind på apriliaforum.com, vil man hurtigt kunne se at det er globalt Aprilia giver nada for deres kunder. Ud over at blive gift, er mit køb af en Shiver mit livs fejltagelse 🙁

 7. Det fatter jeg ikke noget af, med ham Rønn!? Han må da ikke kunne stave til de mærker han gerne vil søge efter på nettet. På messen i Kbh, var der da en god stand, hvor jeg fik en masse, at vide og en forhandlerliste. Den kunne Rønn da også bare have taget imod – så var han fri for et nederlag, som det åbentbart han givet ham!

 8. Det burde vel ikke være nødvendigt, at tage til messe i københavn, for at få oplyst et forhandlernet?

  Og helt ærligt, standen i både Herning og København var da ikke noget at råbe højt hurra for. Jeg har set dørmåtter, der var større end PG's stande. Absolut ikke optimalt for en importør, der skal skabe sig markedsandele og i særdeleshed ikke, når man samtidig kan se, at de japanske mærker er i modvind pga valutakurserne. Her burde der være mulighed for at kunne markere sig.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start