GODT NYTÅR ! ! Nu skydes Mc-sæsonen 2020 i gang
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

GODT NYTÅR ! !

Nu skydes Mc-sæsonen 2020 i gang
Webmaster
31/12-2019 kl. 09:00

2019 er på nippet til at rinde ud, og MagaCin's samlede stab vil på falderebet benytte lejligheden til at ønske dig og vores stigende antal trofaste læsere et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Selvom 2019 sæsonen nok mere end tvivlsomt kandiderer til titlen som den mest fantastiske motorcykelsæson nogensinde, har der i år været utroligt meget at glæde sig over for både vi motorcykelentusiaster og motorcykelbranchen generelt.

Ved årets begyndelse blev der ført videnskabeligt bevis for, at det er hamrende sundt at køre motorcykel, 2019 bød på et forrygende væld af spændende motorcykelnyheder, statistikker fra ACEM fortæller at antallet af nyindregistrerede motorcykler i Europa vokser, og pålidelige interne kilder fra danske køreskoler beretter om et øget antal unge der erhverver Mc-kørekort.

Det medfører naturligvis stigende interesse for handel med både nye og brugte motorcykler, så både importører, motorcykelforhandlere og brugtmarkeder som 123mc.dk forventeligt skal løbe endnu hurtigere i det kommende år for at følge med efterspørgslen.

Også udbydere af Mc-rejser, Mc-arrangementer, Mc-træf, banedags-arrangører samt udbydere af køretekniske kurser melder om stor interesse, så alle forudsætninger er på plads for en forrygende Mc-sæson i 2020… hvis ellers vejrguderne kan lokkes med på bagsædet.

Ved efterårets store motorcykeludstilling EICMA i Italien så vi, at motorcykelproducenterne bestemt ikke har ligget på den lade side. Så der bliver rigeligt med spændende motorcykelnyheder at nærstudere sammen med bilerne, og indblikket i motorsportens verden du kan få ved Motor Show 2020, som i år afvikles i Herning og Bella Centeret.

2020 byder på rigtig mange spændende nye motorcykler, så landets motorcykelforhandlere er oplagte udflugtsmål ved sæsonstart.

Et krus kaffe i hånden imens man får en sludder med andre Mc-nørder når der sparkes dæk på de nye modeller er ikke så tosset. Og de fleste forhandlere tilbyder heldigvis prøvekørsel af de nye modeller.  

MagaCin har i 2019 arbejdet målrettet på at videreformidlet mc-relaterede nyheder, teskørsler, rejseberetninger og meget andet til danske motorcykelentusiaster. Vi klør naturligvis ufortrødent på i 2020, hvor vi udover forstærkninger på skribent-fronten, ser frem til at introducere flere nye spændende tiltag for vores læsere.

Naarj… du får ikke mere at vide lige nu, men du kan godt begynde at glæde dig.

Det er nytårsaften, og der er lagt op til fest. Herunder en youtube montage med hyggelige indslag, der forhåbentlig er med til at løfte stemningen.

GODT NYTÅR ! !

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start