Trackdayguiden.dk samler trådene og letter valget
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Godt nyt til aktive motorcyklister

Trackdayguiden samler trådene og letter valget
Webmaster
07/11-2014 kl. 14:18

Når motorcyklister skal dygtiggøre sig er der, groft opdelt, tre trin i uddannelses-raketten. Første trin er ofte kravlegårdskurserne som f.eks. DMC, FDM Grundteknik og MCSikkerhed. Trin to er tit de svingtekniske kurser som f.eks MC Touring Club, FDM og Svingteknik.dk. Men hvad nu når motorcyklisten er blevet rigtig dygtig og vil ud på de hurtige baner, kort fortalt trackdays?

Trackday-markedet har tidligere været lidt af en jungle at finde rundt i for de danske motorcyklister, men nu har et par initiativrige unge mænd valgt at gøre noget ved problemet. Helt gratis, og kun grundet deres passion for motorcyklismen, har de to unge herrer lavet hjemmesiden trackdayguiden.dk, som samler alle de uoverskuelige tråde.

trackdayguiden.dk kan man i kalenderen se hvornår der arrangeres trackdays, og hvem der står bag arrangementerne. Det giver de kommende trackdaypiloter et godt overblik og letter derved valg af tid og sted.

Ydermere fortæller en af initivtagerne, Søren Obel: “Vi har lavet en samarbejdsaftale med Team Trackday, da de klart er dem der viser mest interesse for nybegyndere og uerfarne på banerne. De vil tage sig tid til de nye, og får dem guidet rigtig ind i denne spændende hobby. Når de nye så bliver erfarne kan de vælge frit på alle hylder, da de så er selvhjulpne.

Samarbejdet med Team Trackday betyder at alle de nye i gamet, bliver guidet og hjulpet hele vejen igennem deres opstartsfase, indtil de selv mener de har den fornødne ballast.”

Er du blandt de dygtige, der ikke kan lære mere på kørekurserne rundt i Danmark, og vil prøve de vilde baner, så er Trackdayguiden.dk er godt sted til inspiration.

Husk, når du går fra kursus til trackday, så forsvinder forsikringsdækningen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start