Godt nyt - Køreskoler genåbner under sikre forhold
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Godt nyt – Køreskoler genåbner

Retningslinjer for sikkerhed fastlægges i skrivende stund
CO
19/04-2020 kl. 11:55

Midt i en tid præget af nedlukning, aflysninger og udsættelser, ser vi heldigvis også en række positive udmeldinger specifikt for danske motorcyklister.

Den allerbedste information vi har fået for nylig leveres af meteorologerne, der spår om absolut fantastisk vejr for os, som udnytter situationen til at spole nogle ekstra kilometer på tælleren. Men nu er der også godt nyt for kommende motorcyklister, da køreskolerne fra i morgen igen står klar til at modtage eleverne.

Vi har i dag været i telefonisk kontakt med Bent Grue, der er formand for Dansk Kørerlærer-Union, og Bent fortæller at han i fredags deltog ved et hasteindkaldt møde i erhvervsministeriet, hvor man drøftede en række aspekter vedrørende genåbning af køreskolerne.

Herunder naturligvis også skærpet sikkerhed i forbindelse med smittefaren relateret til corona virus, og Bent der selv er passioneret motorcyklist i fritiden, kunne fortælle om en usædvanligt travl weekend, da retningslinjerne for sikkerhed skal være på plads allerede i morgen tidlig, når undervisningen genoptages.

Hvor travlt der er med at varetage både elever og kørelæreres sikkerhed på bedste vis understreges af, at vi var nødt til at holde telefonopkaldets varighed på et minimum, da Bent under vores samtale fik endnu et telefonopkald relateret til det altafgørende vigtige emne.

Køreskolernes genåbning er ikke blot en superfed nyhed for de mange kommende motorcyklister, der har fået afbrudt den undervisning de allerede var i gang med, men også det store antal aspiranter der endnu ikke er kommet i gang, og som står utålmodigt og tripper på sidelinjen.

Her kan du læse lidt mere om, hvordan du kommer i gang med at køre motorcykel.

Hører du blandt dem der er blevet sat på pause i forbindelse med igangværende undervisning, så vil du opleve nogle ændringer på grund af de nye retningslinjer, men de essentielle elementer i undervisningen vil naturligvis være de samme som før.

En god nyhed for de mange som ser frem til at dele vores fælles passion og interesse for motorcykler, og lidt cool at konstatere, at antallet af danske motorcyklister stadig øges

Nu mangler vi bare at landets ledelse giver os en hånd med den sidste hurdle, som er den altafgørende køreprøve.

Hvornår myndighederne beslutter at genoptage afviklingen af køreprøver, står endnu uklart denne søndag formiddag, men vi følger naturligvis op på sagen, og holder vore læsere orienteret i samme øjeblik der også her er positivt nyt.

Men indtil da kan kommende motorcyklister jo begynde at lede efter den helt rigtige motorcykel.

Din lokale MC-forhandler holder typisk åbent og er tilgængelig for råd og vejledning ved køb af motorcykel samt service og reparationer, det er stadig muligt at finde en fin brugt motorcykel til salg på 123.mc.dk – selvom den digitale handelsplads registrerer usædvanligt stor trafik – og hvis du er på jagt efter en helt ny motorcykel, så byder 2020 faktisk på en lang række spændende nyheder.

I denne del af landet brager solen ned fra en skyfri himmel, så nu er det vist ved at være tid til at kravle i udstyret og trille en tur.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start