Klæbrig gummi til eventyrene - Metzeler Tourance Next
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gode til adventurefolket

Klæbrig gummi til eventyrene
Tommy Rønn
03/03-2014 kl. 19:00

Til dato har flertallet af dæk i dimensioner der passer på adventure-maskiner, alle været at typen der magter både asfalt og offroad. Nogle typer er f.eks 70% asfalt, og 30% offroad. Faktum er bare at flertallet af adventure-maskinerne kun benyttes på asfalt, hvorfor et sæt regulære sports-touring dæk i adventure-dimensioner har været ønsket af mange.

Men der findes altså sportstouringdæk til adventuremaskinerne. Det betyder smalle dæk i 19″ og 21″ til forhjulet, og alle størrelser dæk i 17″ til baghjulet. Sportstouringdæk til adventurene hedder Metzeler Tourance Next.

Vi har kørt mange km på den tidligere udgave af Tourance fra Metzeler. Et dæk med mange gode kvaliteter, men aldrig helt i topklasse på asfalten, når de sammenlignes med tidens bedste sportstouringdæk. Naturligvis grundet Tourance dækket også er udstyret med offroad egenskaber.

Tourance Next er mest til asfalt og fås i alle de rigtige størrelser til tidens adventure-maskiner.

Metzeler Tourance Next er af flere medier kåret som det bedste dæk til adventuremaskiner der kun kører asfalt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Gode til adventurefolket

  1. ja, altså det er dette dæk som den delvist vandkølede GS 1200 er 'født' med, og den har været på markedet i ca. 1,5 år. Dækket er faktisk også egnet til at køre på grus med, så det er ikke et 100% gadedæk. Anvend sportsturing dæk som f.eks. BT30, eller Michelin pilot road, begge dæk er 100% gadedæk og har kunnet fåes til 19'' adventure hjul i årevis…..

  2. Nix Henrik for f.ek.s BT30 fåes ikke til dem med f.ek.s 140-80-17 i bag. Så det er lyv 😉 Det er ikke BMW det hele! Nogen vil osse køre fede maskiner.

  3. Og heller ikke i 120-70-19 kan man få de ander men metseler kan man få i den størelse. Og kig lige hjemmeside for de skrive at de er lort på grus og sand.
    Jeg har dem på min kawa kl i 90-90-21 og det virker sgu og der kan jeg ikke få ander dæk til gade.

  4. Kan heller ikke få BT30, Pilot road og des lige til min Husqvarna.
    I øvrigt scorer Michelin Anakee III ganske godt. Skulle være et rimeligt ok sportstouringdæk i denne klasse. Tæt på 95/5 gade

  5. Dækket der skal side på en adventure maskine kommer fra Mitas og hedder Stoneking.

  6. Jeg kører Tourance Next i øjeblikket på min GS fra 11`.Synes de støjer lidt… Har før haft PR 3 monteret,de er gode til landevej…

Skriv et svar

Giver børn en ny start