Go' Morgen Danmark om motorcykler - Årets Motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Go' Morgen Danmark om motorcykler

Årets Motorcykel 2012 finalisterne og æresprisen skal præsenteres på TV2
Webmaster
07/06-2012 kl. 21:00

I morgen kl. ca. 08:30 kommer Årets Motorcykel 2012, og de nærmeste konkurrenter i Go Morgen Danmark på TV2. Det er TV der gerne vil præsentere de nyeste motorcykeltrends, og give danskerne bedre indblik i den tohjulede verden.

Det TV2 vil tale om er Årets fineste motorcykler, men også fordelene ved motorcykelkørsel, både for samfundet og for motorcyklisterne.

Bliver spændende og skal absolut ses.

Del med en ven

0 personer snakker om “Go' Morgen Danmark om motorcykler

  1. Så fik jeg lige set indslaget – som MCTC linker direkte til http://www.mctc.dk/?id=15874&nyhed_id=30691&pageType=1

    Lidt ærgeligt at 'almindelig mand' nu tror at NC700ern er med automatgear og koster 110.000 kr. Når man rent faktisk også kan få den til 90.000 kr, uden automatgear. Fordele som lavt benzinforbrug, lavt tyngdepunkt og Dual-ABS blev heller ikke nævnt, selvom det er tre punkter hvor Hondaen skiller sig positivt ud.

    Udsendelsen fortalte faktisk ikke andet end at den havde plads til en madpakke, i tanken.

  2. Så godt indslaget – synes nu at Tommy forsøgte – men det var ikke meget tid eller arrangement fra tv2`s side. Triumph`en gled de rimelig let og elegant henover.

  3. Ligesom traction control, justerbar motorstyring og ABS ikke blev nævnt for Triumph og Kawasaki, MEN det er meget begrænset hvad der er tid til på lidt over et minut til hver cykel. Desuden ved størstedelen af dem der så det, alligevel ikke hvad det betyder… Syntes nu det var et rigtigt fint indslag alt i alt.

  4. Set i det perspektiv at der ikke var oceaner af tid, solgte Tommy den altså rimeligt godt. Han fik rimeligt meget med og munden løb godt nok hurtigt ;o) Keep up the good work!!!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start