Movember og DGR Globetrotters Mc stjålet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Globetrotters Mc stjålet

Henry Crew støtter Movember og Distinguished Gentleman's Ride
CO
22/08-2019 kl. 12:35

Da 23 årige Henry Crew fredag d. 19. April i år slog støttebenet ned og parkerede sin Ducati Desert Sled på hjemlig engelsk grund, blev han officielt den yngste nogensinde, der har kørt  jorden rundt solo på motorcykel.

Sådan indledes artiklen Ny World Guiness Record – Yngste jordomrejsende på mc, du kunne læse her på MagaCin i April måned. Beretningen om en ung mand, der uden assistance gennemfører en jordomrejse på motorcykel, og efterfølgende blev optaget i World Guiness Record, som den yngste nogensinde til at gennemføre turen. Læs mere om Henry Crew's projekt på hjemmesiden 35000miles.com.

Henry Crew med prægtig moustache har indsamlet over £ 10.000 til Movember Foundion

Baseret på de interviews vi har læst – samt de videoer vi har set – fremstår den unge englænder yderst sympatisk. At projektet ikke kun blev gennemført for at opnå berømmelse, men også for at skabe opmærksomhed om de velgørende organisationer Movember Foundation og Distinguished Gentleman's Ride, gør ham ikke mindre sympatisk.

Derfor bliver man sgu også lidt harm, når man læser Henry Crew's facebook opslag fra d. 20. August.

Henry Crew kørte over 381 dage mere end 55.000 kilometer på sin modificerede Ducati Desert Sled, så der er ikke noget at sige til, at han har fået et nært forhold til sin motorcykel. Derfor var Henry også ret berørt af situationen da den godt brugte og ramponerede Ducati, som det fremgår af opslaget, blev stjålet fra forældrenes hjem i Petersfield – Hampshire natten mellem d. 19. og 20. August.

Har indsamlet mere end £ 10.000

Det er altid pisse irriterende, at høre om langfingret tyvepak der ikke kender forskel på dit og mit. Men i dette tilfælde gik det ud over en person, der indtil nu har indsamlet mere end £10.000 til velgørende organisationer, hvilket gør tyveriet direkte afskyvækkende.

Vi håber der er et specielt og ekstra varmt svovlstinkende sted for motorcykeltyve i helvede.

Del opslaget

Vi formoder at Henry Crew selv ville have deltaget i årets Distingushed Gentleman's Ride d. 29 September, og at han ville have kørt på sin Ducati Desert Sled.

Henry håber på at massiv deling af facebook opslaget, fører til at Ducati'en vender tilbage til sin rette ejermand.

Tyveriet er godt nok sket i England, men med tilstrækkeligt mange delinger af opslaget verden over, er Ducati'en nok ikke mange skillinger værd på det sorte marked. Vi deler Henry's opslag, opfordrer andre til at gøre det samme, og krydser fingre for at Ducati'en hurtigst muligt vender hjem igen.

Du kan selv gøre noget

Husk nu at du selv kan bakke om Movember Foundation og Distuinguished Gentleman's Ride, der sponserer forskning i mænds fysiske og mentale helbred. Det kan du både gøre ved at donere en skilling, sponsere en deltager, eller selv køre med i Distuinguished Gentleman's Ride og få andre til at sponsere din kørsel. 

Der er faktsk allerede nu åbnet for tilmelding til Distinguished Gentleman's Ride, og her du kan du se kravene til din motorcykel og beklædning.

Mulighed for at bakke op om et velgørende formål, samtidig med at man kører på motorcykel. Det bliver vist ikke meget bedre.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start