Gigantisk motorcykelsalg af brugte fra sæsonstart 2013
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gigantisk motorcykelsalg fra sæsonstart

Motorcykelinteressen i Danmark er igen på vej op i højt gear
Tommy Rønn
01/03-2013 kl. 12:30

Er mærkelig start på 2013 i de danske butikker. Motorcykel-nysalget er svagt faldende sammenlignet med 2012, mens brugtsalget nærmest er eksploderet.

Det kraftigt stigende brugtsalg er dog mest markant blandt de store butikker, der gør sig synlige i motorcykeldanmark. MagaCin har d.d. talt med flere af de store butikker, som fortæller at de daglig gennemkigger nyere brugte maskiner, oprettet på www.123mc.dk af private, for at købe flere brugtemner til deres butik. Private sælgere informerer også ofte om bud på deres maskiner fra forhandlere, via www.123mc.dk. Der er åbenbart rift om populære brugte motorcykler.

Opkøb af private brugte maskiner er en nødvendighed blandt de store butikker, da de ellers vil får udsolgt af brugte, hvilket er ødelæggende for forretningens fremtidige indtjening.

En butik 30 km nord-vest for Århus fortæller at de allerede har solgt 49 nye og brugte motorcykler i 2013. En forhandler i den nordlige del af trekantsområdet fortæller at de lige har rundet 70 brugte i 2013. I samme by har en anden forhandler solgt 40 nye og brugte i 2013. En anden af landets store forhandler fortæller at de har solgt 50 nye og brugte i deres to butikker i 2013.

Fællestræk blandt de butikker der sælger så flot, er knald på markedsføringen og at de er gode til at informere om deres forretning. Geografisk placering betyder mindre, da nogle storsælgende butikker ligger på landet, mens andre er placeret i by. I disse internettider betyder geografisk placering åbenbart ikke meget for salget.

Del med en ven

0 personer snakker om “Gigantisk motorcykelsalg fra sæsonstart

 1. Det er da vist et forsøg på kildeanonymisering det der, er det ikke??

  Jeg mener:

  en butik ca. 30 km nordvest for Aarhus.

  En forhandler i den nordlige del af trekantsområdet, og I samme by ….

  .. det er ikke særlig svært at komme frem til nogle RET kvalificerede gæt på, hvilke forhandlere der er tale om…

  I kunne vel nærmest lige så godt enten skrive navnene (jeg går ud fra, at der er en grund til at i ikke har gjort det, så jeg vælger at undlade mine bud), eller nøjes med at fortælle at i har talt med forskellige større forhandlere, der har følgende salgstal ….

  Jeg tror det jeg vil frem til er: Det er fint, hvis i ønsker at anonymisere kilderne, eller at kilderne ønsker at være anonyme, men hvis i / de ønsker anonymitet, så gør det ordentligt. Og ligeledes, hvis i mener det er en god oplysning tíl os læsere, hvem det er i har snakket med, så gør det ordentligt, i stedet for denne gang halv-afsløring….

  Beklager det lille "rant" men skulle lige af med noget luft ..

Skriv et svar

Giver børn en ny start