Genialt forsikringstiltag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Genialt forsikringstiltag

Nu kan ungdommen også forsikre sportsmaskiner
Tommy Rønn
06/05-2010 kl. 22:00

Tidligere var det nærmest umuligt for de unge at forsikre de hurtige sportsmaskiner. Det laver forsikringsmæglerne nu om på.

Forsikringsmæglerne er teamet bag diverse mærkeforsikringer. De har opfundet nøglen til fremtidens sportsforsikring for ungdommen. Nøglen hedder kørekursus.

Forsikringsmæglerne kræver et kørekursus, hvis de helt unge vil forsikre nutidens sportsmaskiner. Tidligere var det næsten umuligt for ungdommen at forsikre, men dette åbner en mulighed for at kombinere ungdom med sport.

Ifølge vores informationer, arbejder forsikringsmæglerne også på forsikringsrabatter til alle der gennemfører et kørekursus.

Hvad synes du om ideen med forsikringsrabatter til dem der vælger dygtiggørelse?

Del med en ven

0 personer snakker om “Genialt forsikringstiltag

 1. Det er da absolut et positivt tiltag.

  Det kan godt være at det giver billigere forsikringer fordi der sker færre uheld og dermed materiel skade – men, det vil også redde liv og lemmer, hvilket jeg synes har endnu større værdi.

  Go for it!

 2. Det er vel ok, bare priserne på mc kursus ikke stiger, fordi man kan får en god forerning ud af det,

 3. Det er da en fantastisk ide, at tage på kursus og lære noget nyt

  samtidig med at man hygger sig, og så billigere forsikring!

  Det er jo en vinder for alle.

 4. Forsikringsmæglernes idé er sådan set OK. Men, bare fordi man tager eet kørekursus, og dermed får grønt lys til en billig forsikring og en sportsmaskine på 100 – 180 HK, er det jo ikke ensbetydende med at den pågældende pilot kan tumle maskinen. Der skal flere kurser til og flere banedage, hvis man vil være en god pilot, og dermed kunne tumle sin motorcykel i så at sige alle situationer. Forsikringsmæglerne må selvsagt pin-pointe udbydere af kørekurser og banedage, som forsikringstageren skal bruge, for at opnå den billige forsikring. Forsikringsmæglerne burde kræve eet kørekursus – måske med trin 1 og 2 eller lign., som et min. samt min. en banedag i Grøn Klasse. Forsikringsmæglerne burde lave en komplet pakke inkluderende forsikring, kørekursus og banedag, og både kørekursus og banedag er noget forsikringstageren skal bestå.

Skriv et svar

Giver børn en ny start