Julegaver til motorcykellisten under 1.000 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gaver til motorcykellisten under 1.000 kr.

Julen nærmer sig med hastige skridt
Kim Münster
29/11-2016 kl. 13:30

Julen nærmer sig med hastige skridt, så mange af os skal have fundet ønskerne frem og for mange af os motorcykellister faldet et motorcykel ønske os nærliggende at skrive på ønske listen men hvad gør man hvis julegave budgets ikke rækker til en Ducati Superleggera (1,4M Dkr.), er der så noget man ønske sig til omkring 500.- til 1000.- kr. som stadig har med motorcykel 

Listen er af vilkårlig emner og tager udgang i udsalgs prisen.

Pit-stands.

De kommer i al verdens udformninger og materialer, den ene mere cool i designet og i mere exklusiv materiale end den anden, undertegnede har erfaring med en meget billig model fra en daglig dags reservedels forhandler også en forholdsvis dyr en fra et ankerkendt italiensk mærke.  En hurtig konklusion slår fast at de begge kunne udføre det samme arbejde til trods for pris forskellen. Set til ca. 600.- kr. for et sæt til for og baghjul.

  

Ekstra sikring. 

De sidste par år har der været en stigende tendens til at folk har haft svært at vide hvilke motorcykel der tilhøre hvem, derfor har det aldrig skadet at sikre sin motorcykel lidt mere end hvad den kommer med fra fabrikken af. 

Undertegnede har haft god erfaring i let anvendelighed i form af Oxford Big Boss lås med alarm. Set til ca. 900.kr.  

Dokumenter det turen. 

Når der bliver kaldt til fælles tur eller en hurtig søgning på YouTube viser at en hver motorcykellist er indehaver af et eller andet for action kamera. Polaroid Cube er et lille kompakt kamera som egner sig til at optagelser under køreturen for producent lover at det er vind- og vandafvisende og lever film i op til 1080p og i 30FPS. Dog ikke noget vi har test men til 798.- kr. kan man ikke gå helt galt i byen. 

  

Kræs til den ugentlig vask. 

Når der skal kræses om motorcyklen i form af vaks og polering er det en fantastisk at have ordentlig produkter at arbejde med, det får man i det her sæt fra MUC OFF. Sættet indeholder: Opbevaringskasse med håndtag, 1 liter Muc-Off, 500 ml cykel spray, Stor microcell svamp, 50 ml Wet Lube, 250 ml Drive Chain Cleaner, Microfiberklud til polering, Detaljebørste til de steder som er svære at nå, Blød børste, To-grenet børste, Claw-børste med 3 børster med andre ord alt hvad man skal bruge til og få sin elskede motorcykel plet fri. Iøvrigt kan undertegnede anbefale sættet. Pris 414.- kr.  

Underholdning eller uundværlig lyd på farten. 

Om du er typen der nyder en motorcykel tur hvor musikken pumper i hjelmen eller om du er blot fortrækker at have kontakt med andre under kørslen så et intercom lige noget for dig. Der findes flere forskellige mærker og modeller, nogle er endda lavet til specifikke hjelme, men de universale modeller kan passer i næsten alle hjelme bl.a. som InterPhone som kan købes for 850.- og op efter.

  

Hjelmhue der beskytter og holder varm. 

For uden at holde dig varm kan hjelmhuen faktisk også beskytte. Ja for os der benytter produkter i håret, ja så hjælper huen også med at beskytte af voks og andet godt i at sætter sig i hjelm foret der ved hjælper den til mindste snavs i sætte sig fast i forret og der med kan du sparre en vask eller to om året.  Pris fra 150.- kr.

Ctek-lader den smarte lader.

Et must til en hver motorcykellist. Denne smarte lader reparer dit batteri. En c-tekt lader er det man i daglig tale kalder en puls lader hvilket vil sige den massere celleren i dit batteri og retter op det evt. sammen klappet celler. Pris fra 500.- kr. 

Jyskmoment er ikke godt nok. 

Hvis man er typen der overvejer at gå i krig med at skrue på sin motorcykel så bør en moment nøglen have sin faste plads i værktøj kassen da der faktisk er ret mange steder hvor man skal og bør spænde i moment, bla. Når man har justeret kæden. Prisen fra 350.- kr.

  

Regnsæt. 

Ja til trods for man ikke går i børnehave og med risiko for ved den mindste sorte nuance på himlen blive kommanderet i regntøj kan de nu have sin fordel hvis man er i læder sættet. Lange de fleste læder er ikke vandtætte og der ved kan et regn være en rigtig dejlig ting især hvis man skal på lang tur. Flere regnsæt kan pakkes sammen til at fylde minimalt i oppakningen. Pris fra 250.- kr. 

Film til de lange vinter aftener. 

Når PMS’en (park motorcycle syndrom) sætter ind så er god råd dyre men en af milderne kan være at sætte en motocykel relateret film på.

– Hitting the Apex – en dokumentar film om 4 MotoGP køre hvor deres live portrætteres. 

– The world's fastest indian – historien om en mand der sætter sin 1920 indian motorcykel i stand for at sætte en fart rekord. 

– The long way round – dokumentar  men følgere de to venner og film stjerne Ewan McGregor and Charley Boorman på deres rejse verden rundt. 

– Close to the edge –  en dokumentar om det verdens kendte og præstige fylde løbe på Isle of Mann.

Del med en ven

0 personer snakker om “Gaver til motorcykellisten under 1.000 kr.

 1. Det var en tynd liste med film.
  Hvad med:
  The wild One (1953)
  Easy Rider (1969).
  Ghost Rider (2007)
  Hell Ride (2008)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start