470 hk var ikke nok: Gal designer sætter jetmotor i hjul
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gal designer sætter jetturbine i hjulet

Husk nu at tanke før du kører: ny MC fra Lazereth har fire jetmotorer og en V8 fra Maserati
Mathias B. Høj
18/12-2018 kl. 09:57

Ok, vi er ude i en seriøs gang “fordi man kan” her. Den franske MC- og bildesigner Ludovic Lazareth har for flere år siden bygget en firehjulet motorcykel (og diskussionen om, hvorvidt det så er en motorcykel, parkerer vi med det samme), baseret på en 4.7 L Maserati V8 motor med 32 ventiler.

Hvor mange hk har den, spørger du? 470 hk og 490 Nm til en vægt på 400 kg.

Den blev fremvist til Geneve Motor Show i 2016, så ikke så meget nyt i det. 

Men det er ikke helt ekstremt nok, vel? Altså, den kan jo hverken flyve eller lave kaffe? Derfor har Ludovic videreudviklet på den, hvilket indbefatter at hvert hjul udstyres med en jetturbine i stedet for nav – og at hjulene kan drejes til horisontal position, så jetmotorerne kan få motorcyklen til at flyve.

“La Moto Volante” (på dansk: Den Flyvende Motorcykel), kommer den til at hedde. Og er ifølge producenten klar til Januar 2019, hvis du skal have dig en. Måske kan den blive et tilskud til Dubai Politis maskinpark.

Prisen er ikke offentliggjort endnu. Men vi opsummerer lige det motormæssige: en 4.7 L V8 fra Maserati og fire jetmotorer. Den bliver led i grønne afgifter.

Desværre er der ikke billeder tilgængelige, så vi må “nøjes” med billeder af den jordbaserede version. Du kan se mere på Lazereths hjemmeside.

Del med en ven

0 personer snakker om “Gal designer sætter jetturbine i hjulet

Skriv et svar

Giver børn en ny start