Kan du gætte hvorfor: Putin meldt til Politiet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gæt hvorfor: Putin politianmeldt

Præsidenten på køretur med bikervennerne. Men helt lovligt var det ikke
Mathias B. Høj
14/08-2019 kl. 09:40

Macho-præsidenten Vladimir Putin har igen været ude at køre motorcykel med sine venner fra hvad der bedst oversættes til Natteulvene. En slags biker- eller rockerklub, med tætte bånd til den russiske stat. 

Denne gang var køreturen i forbindelse med et bikershow som Natteulvene havde arrangeret på den russisk annekterede Krim-halvø. Putin havde denne gang valgt et russiskbygget køretøj, en Ural med sidevogn, med to ledere af den russiskstøttede regering som passagerer.

I Rusland er der imidlertid pligt til at bære hjelm, hvilket hverken præsidenten eller særlig mange i MC-kortegen gjorde, og det har resulteret i mindst to politianmeldelser mod præsidenten. Statsoverhovedet, som sætter en særlig ære i at være et forbillede for den yngre generation.

Putin holdt ved samme lejlighed en tale til og om Natteulvene, hvor han roste dem for deres russiske sindelag og påpegede dem som gode rollemodeller for den yngre generation.

Milliardæren Putin klarer nok bøden på omtrent 15$ for at køre uden hjelm, men hvorvidt sagen når hele vejen gennem det russisk bureaukrati er straks mere tvivlsomt. Men bevisbyrden med TV dækningen fra alverdens nyheder er i hvert fald overvældende.

Kilde: The Moscow Times

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start