Gæt hvem der starter motorcykelproduktion op igen?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gæt hvem der er tilbage?

Nyt drivmiddel og nyt mærke: Eric er tilbage i motorcykelproduktion
Mathias B. Høj
06/03-2019 kl. 09:15

Lad os lige starte med at få den første forvirring af vejen: Eric Buell er tilbage i MC-branchen. Men ikke med EBR Motorcycles. Det firma er overtaget af nogle andre. Nu har den fortagsomme Eric kastet sig over el som drivmiddel, sammen med bl.a. Frederic Vasseur, som arbejder med Alfa Romeos Formel 1 team. 

Måske derfor hedder det nye mærke nu Fuell, og udbyder elektrisk mobilitet. Indtil videre i form af en elektrisk motorcykel og elcykel. Sidstnævnte dog så grim, at vi ikke vil beskæftige os med den.

Motorcyklen hedder Flow og bliver tilgængelig i en 11 kW (lidt som en 125 cc maskine) eller 35 kW, som må køres med et A2 kørekort. For at spare plads har Flow en navmonteret motor – med den behagelige bi-effekt, at det et slut med at betale for kædekits. Derfor har motorcyklen også omkring 50 L bagageplads indbygget – når der ikke skal afsættes plads til motor. Rækkevidden opgives til omkring 200 km, men Fuell nævner også mulighed for opgradering af batteri, motor og oplader.

Flows design virker bekendt, hvis man kender til tidligere Buell modeller. Indtil videre er der ikke frigivet oplysninger om type af ramme, vægt og lignende specifikationer. Mono-bagdæmperen er placeret i venstre side og Flow er udstyret med upside-down forgaffel. Styret ser forholdvis bredt ud – med blinklys placeret i styrenderne. 

Fokus er indtil videre på at gøre motorcyklen nem og billig at have med at gøre. Og med lave vedligeholdelsesomkostninger. 

Spændende om Hr. Buell denne gang har fundet en forretningsidé, som holder i det lange løb.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start