Over 80 % af dansk motorcykelsalg går gennem 123mc.dk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fuldstændig vanvittig rekord

Vi danskere tænker rigtig meget i motorcykler anno 2017
Webmaster
09/05-2017 kl. 21:00

De officielle april nøgletal fra Danske Medier, Dansk Online index, er netop offentliggjort. Dansk Online Index overvåger de ca. 200 største danske websider.

Internettet er fortsat i blæsende fremdrift, og specielt de mobile enheder fylder mere og mere. Mens internet-fremgangen for de stationære enheder er fladet ud, til dels også fremgangen for tablets, så er tilgangen til internettet fra mobiltelefonerne himmelfarende med lynets hast.

Gennem april har der været 568.033 besøgende, som har set 7.215.761 sider, og de besøgende har i gennemsnit brugt 3:15 minutter på besøget på Magacin og 123. Dette har resulteret i 2.114 henvendelser på annoncer via 123mc beskedsystemet alene. Hvor mange hanvendelser der er kommet via normale mail adresser og telefon kan vi desværre ikke måle.

Dette er en vanvittig rekord. Vurderingen før april i år, var at maksimum for en side som Magacin og 123, ville være ca. 5.000.000 sidevisninger på en måned. Over 2.100 direkte annonce-henvendelser på en måned overrasker også.

Det fortæller at motorcykel-danmark for alvor er i fuld firspring, og at interessen for motorcykler i vores lille land, måske er større end nogensinde før. Sælgere af motorcykler fortæller også at salget går forbavsende hurtig i 2017, hvis salgsprisen er fornuftig.

Kommer der snart varme og sol, er det vores gæt at det kommer til at gå endnu hurtigere med salget af motorcykler i danmark. Hvis dette er mulig.

Finder du sådanne statistikker interessante kan du selv finde informationerne på Dansk Online Index.

Kilde: Dansk Online Index

(Danmarks officielle måling af de største danske onlinesider. Kontrolleres og ejes af Danske Medier samt Kantar Gallup) 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start