KTM RC16
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fuldblods racer til trackdays

240HK KTM RC16 i 2018
CO
07/12-2016 kl. 11:25

I 2018 får motorsports entusiaster mulighed for at erhverve sig en fuldblods racer, som bliver noget nær det optimale for trackdays.

Konceptet hvor DNA fra MotoGP racere nedarves i alternative modeller, kender vi fra eksempelvis Ducati som i sin tid lancerede den rå Desmosedici, den super fede Yamaha R1 med et overflødighedshorn i elektronisk assistance, Honda som for ikke så forfærdelig længe siden præsenterede den eksklusive men svinedyre RC213V-S, og nu melder KTM sig altså også under fanerne.

Men hos KTM bliver modellen ikke udstyret med lygter, blinklys, horn og så fremdeles.

Planen er at producere en forbruger version af KTM RC16 MotoGP raceren, hvor specifikationerne lægger sig tættest muligt op ad forlægget.

Kunderne skal ikke forvente fuld 270HK MotoGP ydelse, men KTM giver en ledetråd om ca. 240HK fra den omdrejningsvillige 90 graders V4 motor.

En topeffekt som burde være okay til en banedag i ny og næ.

KTM’s CEO Stefan Pierer erklærer at man vil producere mere end 100 eksemplarer af modellen, og at prisen bliver lavere end for Honda’s RC213.

Pierer ønsker et prisleje mellem €100.000 og €120.000 for at gøre modellen økonomisk overkommelig for entusiaster.

Øøøøøh…*Host*-*Host*

Definition af økonomisk overkommelig er heldigvis åben for fortolkning, og MagaCin håber naturligvis at modellen finder vej til heldige danske ejere…. Og vi siger ikke nej hvis vi tilbydes en prøvetur.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start