Fuld skrue i sneen - Harley-Davidson Snow Hill Climb
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fuld skrue i sneen

Harley-Davidson Snow Hill Climb
Steffen Olesen
29/01-2019 kl. 12:09

Vinteren er over os, sneen har væltet ned flere steder i landet, og denne morgen viste bilens udetermometer -12 grader.

Det er skide koldt, vejene er glatte, og her på matriklen bliver motorcyklerne foreløbig i garagen…. hvor porten i øvrigt er spærret af sne.

Men som vi flere gange i vinterens løb har vist her på magacin, så findes der faktisk folk med fantasi, som går på med krum hals når det kommer til kørsel i snevejr.

Se nu bare hvordan man griber sagen an med Harley'en her. Det er da for fedt når nogen tænker lidt ud af boksen.

Sidste år deltog Harley-Davidson ved 2018 Aspen Winter X-Games, hvor der blev konkurreret i Hill-Climb på stærkt modificerede Harleyer med forlænget bagsvinger og pigdæk. Sidste års konkurrence blev vundet af 48 årige Travis Whitlock. Se videoen herunder hvor motorcyklen først præsenteres, og hvor Whitlock efterfølgende snupper sejren.

I 2018 udliciterede Harley-Davidson opgaven med at modificere et par 750 Street Rod's til kørsel i sne til custom-byggerne SMCo i californien.

Motorcyklerne kan bruges til at trække andre konkurrencedeltagere rundt, til at transportere atleter, men som brødrene i videoen også siger… Måske også deltage i løb?

Du kan naturligvis også se videoen på Harley-Davidsons hjemmeside, og du finder yderligere info og resultater fra motorcykel events ved 2019 Winter X-Games her, og så er der forresten også lidt flere fede videoer fra arrangementet på Winter X-Games hjemmeside under video fanen..

I 2019 udgaven af Winter X-games havde Harley-Davidson naturligvis også en finger med i spillet. Se mere nederst i artiklen.

I videoen herover så du hvordan man ombygger en Harley-Davidson Street Rod 750 til kørsel i sneen, og så forestiller man sig umiddelbart, at sådan en snow-bike nok ikke er den optimale motorcykel til kunstneriske udfoldelser.

Der er ved at være godt fyldt med videoer, så denne gang må du altså klikke på et link. Men pyt, for du skal altså også lige se Kyle Demelo forsøge at udføre en forlæns salto på sin ombyggede Kawasaki.

Der er naturligvis også andre mærker repræsenteret ved Winter X-Games. Se stuntet der ikke går helt som planlagt her.

Hvis du ikke har fået vinter underholdning nok, så hent lige en kop kaffe inden du starter videoen herunder. Videoen fra dette års HD-Snow-Hill-Climb varer en god times tid, og i reportagen runder man også kortvarigt hvor sundt det faktisk er er at køre motorcykel. Præcis som vi beskrev for en uges tid siden i artiklen “Mc kørsel er sundt for dig”.

 

Således fordriver nogen tiden med at trille afsted i kulden, imens vi andre er sneet inde.

Har du ikke fået nok af tossestreger på mc i snevejr, så se lige artiklen med video hvor MotoGP verdensmesteren Marc Marquez giver sin racer gas på en skiløjpe.

I skrivende stund skinner solen over et snedækket landskab i denne landsdel, så vi venter altså lidt endnu med at hive krikken af stalden…. og glæder os i stedet for til Mc Udstilling 2019 om en måneds tid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start