Forventede motorcykel salgstal 2016 - Nye motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fuld knald på MC Danmark

Fra Gedser til Skagen er er det samme positive udmelding der kommer fra butikkerne
Tommy Rønn
23/02-2016 kl. 13:00

Uanset hvilken dansk motorcykel-forhandler, motorcykel-importør eller udstyrs-importør man taler med, er beskeden den samme. Alle er de fyldt med positivt syn på fremtiden. De seneste års konstante fremgang i motorcykelsalget, kombineret med megen interesse i butikkerne, er ifølge branchen rigtig gode fremtidstegn.

Alle importører af nye motorcykler tror da også på endnu et år med fremgang i salget. Nogle importører taler om en forventet fremgang på op mod 25% i 2016, sammenlignet med 2015. Holder denne fremtidsprognose er der næppe tvivl om nogle danske motorcykelforhandlere får svært ved at få armene ned ved sæsonafslutning.

Kørelærene er også allerede igang med at uddanne årets første nye motorcyklister. De største melder om fyldte hold fra årsstart, og kørslen er allerede igang trods frost og nedbør.

Også brugtsalget er igen kraftig stigende trods tidligere nogle lidt langsomme salgsår på de brugte markedspladser.

På MagaCin forventer vi en salgsfremgang i nye motorcykler fra 2.271 i 2015, til 2.700 i 2016. Denne forventning skyldes flere faktorer som forøgelse i privatforbruget, mangel på brugte motorcykler, en lun vinter og en fornuftig tør 2015 sæson som normalt huskes det efterfølgende år.

Det lover godt for den danske MC branche i fremtiden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start