Fremtidsplan fra bestyrelsen for MC Touring Club
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fremtidsplan for MC Touring Club

Underskud skal vendes til positivt resultat
Webmaster
24/04-2018 kl. 10:30

Ved den nylige generalforsamling i vores forening MC Touring Club, fremlagde bestyrelsen en fremtidsplan der kan genskabe positivt driftsresultat.

Det negative driftsresultat på over 600.000 kr. i 2017 er selvsagt ikke tilfredsstillende, og da budgetterne for 2018 også viser et negativt driftsresultat på ca. 600.000 kr. inden afskrivninger, hvilket vil sige et samlet tab i 2018 på mellem 800.000 og 1.000.000 kr., var en fremtidsplan nødvendig.

Det betyder at bestyrelsen ved generalforsamlingen proklamerede kontingentstigninger i 2019, for at genskabe et positivt driftsresultat.

Skal indtægterne øges så foreningen igen kommer ud med årligt positivt resultat på ca. 200.000 kr. som tidligere år, vil det betyde en kontingentstigning på ca. 35 kr. hvad vi kan regne os frem til. Altså et års medlemskab for ca. 225 kr. fra 2019.

Absolut en fornuftig plan af bestyrelsen. Kontingentet i MC Touring Club er ikke steget i mange år, og et årligt medlemskab for 225 kr., eller mere, er stadig rørende billig for 9 blade om motorcykler. Dette har alle vist råd til at betale.

Del med en ven

0 personer snakker om “Fremtidsplan for MC Touring Club

 1. Kære danskere.

  Siden den tidligere skattechef for et år siden gik på pension, har vi her i ministeriet vendt landets ellers bundsolide driftsøkonomi til et bragende underskud. Formentlig det første underskud i landets historie. Det er der mange årsager til, som vi behændigt vil undlade at komme nærmere ind på.

  Én ting er dog sikkert. Underskuddet skyldes ikke, at vi har disponeret forkert.

  En væsentlig årsag er ikke markante lønstigninger til den nye skattechef, som vi i øvrigt var nødt til at fyre efter kun 8 måneder. Det har heller intet at gøre med de helt ekstraordinære udgifter, der var forbundet med fyringen. Udgifter vi naturligvis ikke bærer ansvaret for. Den nye organisering var ganske vist vores beslutning og fritstillingen ligeså, men det faktum fortæller intet om vores kompetencer eller dømmekraft. Og hvis nogen alligevel formaster sig til at påpege lønstigningerne i regnskabet, så afleder vi blot opmærksomheden og indregner faldende lønudgifter fra et helt andet ministerium, så det ser ud som om, at der ikke er sket en absurd lønudvikling hos ledelsen. Vi ved godt det er komplet irrelevant for kritikken, men går den så går den…. og det gjorde den.

  Selvom vi ikke er skyld i underskuddet (eller næste års budgetterede underskud), så tager vi alligevel ansvar her i ministeriet, og viser handlekraft. Det er ikke holdbart med så store underskud i længden.

  Frygt ej kære dansker. Vi har en genial redningsplan. Vi hæver skatten med ca. 20 %.

  Det kan lyde af meget, men fordi vores land har været drevet, så godt tidligere, så har vi et ufatteligt lavt skattetryk her i landet på kun 190 kr. om året. Og så har der i øvrigt heller ikke været skattestigninger, så længe nogen kan huske.

  Så mon ikke alle har råd til den lille skattestigning? Det er altså stadig rørende billigt for alle de hospitaler, motorveje og daginstitutioner.

  Det seneste år har vi set flere borgere forlade landet på trods af det lave skattetryk, men fordi vi er økonomiske genier med en stor indsigt landets dynamikker, så forudser vi ikke at skattestigningerne vil føre til at flere borgere forlader landet. Det er jo stadig rørende billigt.

  Vi forventer heller ikke, at der er nogen skatteydere, der opdager, at de altså ikke får mere hospital, motorvej eller daginstitution for pengene. Det er blot skattestigninger, der skal lukke det gabende hul i kassen. Et hul som aldrig tidligere har været der, men som altså alligevel ikke siger det fjerneste om vores evner til at forvalte af skatteborgernes penge eller drive ministeriet.

  Venlig hilsen
  Os fra ministeriet

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start