KTM HUD hjelm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fremtidens styrthjelm

KTM investerer i HUD
CO
15/03-2017 kl. 15:00

Pierer Industrie AG som huser blandt andet KTM, Husqvarna og WP affjedring, har for ganske nylig investeret i det amerikansk baserede firma NUVIZ som udvikler HUD løsninger.

“Heads-Up Display” (HUD) har vi set før på mere eller mindre succesrige initiativer i forbindelse med styrthjelme, lige som vi tidligere har set hjelme med indbygget bakspejl, hjelme med indbygget underholdende belysning, og sågar hjelme med indbygget baglygte og blinklys som aktiveres af motorcyklens lygter.

I 2016 præsenterede BMW et bud på en HUD hjelm som vist i videoen herover, og umiddelbart er BMW's bud rent visuelt en af de pænere løsninger, og konceptet med umiddelbart tilgængelige informationer på hjelmens visir er måske ikke helt så tosset endda.

Med en investering på U$ 5 mio som giver en plads på direktionsgangen hos Nuviz, optrapper KTM åbenbart indsatsen for at få en bid af kagen på et eventuelt kommende HUD marked.

Ingen tvivl om at også personligt mc udstyr er inde i en rivende udvikling, så det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer af nyskabelser fra samarbejdet mellem KTM og Nuviz.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start