Politiet får nyt værktøj uheldige motorcyklister
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fremtidens politi fanger alt

Slut med flugt fra politiets kontroller
Tommy Rønn
08/12-2013 kl. 13:30

Et nyt system kaldet RF Safe Stop, skal standse fremtidens trafikanter, helt uden dramatik. Motorcyklen standser helt enkelt automatisk, da alt elektrisk ophører med at virke.

Systemet udsender kraftige elektriske impulser, der forvirrer køretøjets elsystem, og på den måde får køretøjets elsystem til at sætte ud, og derved bringe køretøjet til effektiv standsning.

RF Safe Stop testes p.t. i England, og virker allerede perfekt. Desværre for politiet er systemet stadig af en dimension der ikke lader det flytte. Så længe systemet ikke er mobilt, er det ubrugeligt for etaten. Udviklerne af RF Safe Stop lover dog at de inden for 12 mdr. har en mobil-løsning der kan medbringes af alle politibiler.

Fremtiden betyder derfor slut med alle disse “Run and Hide” vi ser i dag.

Del med en ven

0 personer snakker om “Fremtidens politi fanger alt

  1. ja, det er da ikke gennemtænkt – og pak elektronikken en i en metal kasse, så kører motoren videre……

  2. ret usmart! for stort, for nemt at beskytte sig imod, og virker ved at "kortslutte" elsystemerne i bilen/motorcyklen..
    hvad så med abs, bremse lys osv .?
    "Vi stoppede mc'isten!!" ja, men han blev så slået ihjel af den bil der ikke kunne se han stoppede fordi hans elsystem ikke længere virkede….
    Meget lidt gennemtænkt og måske på kanten af loven da det kan bringe køretøj og fører/passagerer i livsfare ved anvendelse.

  3. Man ku jo også lige fyre et kosteskaft ud i hjulet eller spænde en snor over vejen. Kære politimand. Slap nu lige lidt af. I skal jo nok fange os på et eller tidspunkt alligevel.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start