Frankies MC Center i Randers lukket på ubestemt tid
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Frankies MC Center lukket

Dags dato er Frankies MC Center i Randers lukket på ubestemt tid
Webmaster
28/03-2014 kl. 20:15

Dags dato lukker den store MC butik, Frankies MC Center i Randers på ubestemt tid. Den store jyske by Randers er nu kun udstyret med to motorcykel-forhandlere, nemlig Harrys Motorservice og Mums MC.

Har du en motorcykel i vinteropbevaring, til reparation eller andet, skal du kontakte butikken på [email protected] for aftale om udlevering. Ifølge informationerne bliver motorcykler kun udleveret ved betaling af fuldt skyldigt beløb.

Frankies MC har meldt ud til MagaCin at alle reparationer, igangværende køb etc. naturligvis vil blive afviklet før den totale nedlukning.

Frankies MC Center var forhandler af nye Honda motorcykler, så dem med Honda i Randers skal nu til Aidt ved Hammel for at finde nærmeste autoriserede Honda forhandler.

Se eventuelt mere her

Del med en ven

0 personer snakker om “Frankies MC Center lukket

 1. Troede ellers er der var rigtig godt gang i branchen i år. Skam at MC livet der giver så store oplevelser ikke vil opleves af flere.

 2. Hr. Goldwing, jeg tror ikke du har besøgt butikken ret meget med den udtalelse. Man skal lede længe efter ringere service, og det er både af personlig og andres erfaring.. Randers er langt bedre tjent med kun at have Harry's Motorservice!

 3. Jeg er Honda freak men nu bliver det noget lort i jylland. Lortesteder har længe været Frankiesmc, Fris MC, Big Bike og Hobro MC. Der er kun ryberg tilbage der dur. Honda i skal stramme op.

 4. Ved godt der er langt, men hvem nyder ikke en tur på sin mc, så vil anbefale en tur til Svendborgmc som er Honda forhandler. Har altid fået super service og betjening.

 5. Der er nu en fejl i teksten, Mum's Mc findes også stadig i Randers.

 6. Jeg er oprigtigt ked ad, at Frankies MC er lukket… Jeg ved godt, at der har været både for- og imod, men jeg har altid fået 1. klasses service hos Frankies.

 7. Værkstedet hos Frankies er virkelig super og flinke mekaniker der kan deres kram. Desværre har det været umuligt at lave en tilfredsstillende handel for begge parter hos Frankies, så skal man i stedet køre til Rydberg.

 8. Jeg er meget ked af Frank lukker, jeg har altid blevet rigtig godt behandlet, derfor har jeg da også handlet ca. 10 motorcykler nede hos ham. Der er altid et venligt smil og kaffe på kanden når jeg kom kørende fra Frederikshavn og det gjorde jeg flere gange om året.

 9. Brdr. Sejr Århus har jo også Honda, så der er jo stadig en Honda forhandler i øst og midt Jylland :o)

 10. Hej..
  Nogle der har en ide til hvordan jeg får fat i dem, når de ikke svarer på mail eller telefon.? jeg har min mc opbevaret derude, og vil gerne have den hjem, er lidt bekymret for de ikke reagerer overhovedet.?

 11. Ja, jeg ku faneme også godt tænke mig at vide hvordan man får sin mc igen. efter rep og vinteropbevaring, ellers bliver det jo en noget besværlig affære….men sgu irriterende de ikke reagerer på ens mail..

 12. Til jer der har motorcykel til vinteropbevaring hos frankies mc center : vi har også skrevet til mail og skrev der vores Tlf nr. Nu har vi så fået lavet en aftale om at hente i morgen onsdag kl 17, ved der også er en anden der hentet sin mc på det tidspunkt.

 13. Mht. forhandler. Midtjysk MC i Ikast forhandler Honda, og de leverer super service. Så vi er ikke fuldstændig fortabte i det midtjyske. Held og lykke med at få jeres maskiner udleveret. Træls situation at havne i

 14. Ja der er jo tidligere meldt ud at de vil flytte til nye lokaler pga mere internet salg.
  Hvis der ikke længere er tale om en flytning til nye lokaler, men evt en total lukning af mere alvorlige årsager så er det vist på tide med noget mere information.

 15. Har fået talt med indehaveren i dag, han ringede tilbage, så pt. har jeg en aftale om afhentning af mc på fredag…så indtil videre forventer jeg den aftale holder..

Skriv et svar

Giver børn en ny start