MC-Kørekursus: Forsikringerne dropper kurserne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forsikringerne dropper kurserne

Flere og flere rapporterer om manglende dækning
Webmaster
20/08-2012 kl. 12:15

Vi har tidligere beskrevet problemerne omkring manglende forsikringsdækning på kørekursus. Et problem der åbenbart tiltager i styrke. Dette ved vi da vi har fået mange nye henvendelser omkring manglende forsikringsdækning på diverse kørekurser, samt modvillighed fra forsikringsselskaberne.

Som tidligere beskrevet er det efterhånden kun de godkendte kurser på sikkertrafik.dk der dækkes. Ydermere kræver mange selskaber også eksisterende kørelærer på kurset, hvilket minimerer mulighederne yderligere. Det er derfor ikke engang alle kurser på listen over godkendte kurser på sikkertrafik.dk der dækkes.

Eksempler er Honda og Kawasaki mærkeforsikring der ikke dækker kurser i udlandet, samt kun dækker de af sikkertrafik.dk godkendte kurser der benytter godkendte kørerlærer. Sådan opererer vores nye MagaCin og 123mc forsikring også. Thisted Amt Forsikring dækker så godt som intet mere, ej heller FDM og MCTC kurser som nogle af MagaCin´s journalister til tider er instruktører på.

Alle kursusudbyderne mærker derfor problemet, hvilket er trist da dette afholder mange danske motorcyklister fra efteruddannelse.

Desværre ligger kursusudbyderne sandsynligvis som de selv har redt. Alt for mange udbydere, har gennem de seneste år annonceret rene trackdays, som værende kørekurser, for derved at kunne tilbyde forsikringsdækning. Resultatet har ifølge forsikringsselskaberne være mange skader, hvilket har gjort kørekurser til en dyr fornøjelse for forsikringsselskaberne. Ikke underligt forsikringsselskaberne så dropper kursusdækningen.

Man kan kun håbe kursusudbyderne i fremtiden afvikler deres arrangementer seriøst og professionelt, og at skjulte racerarrangementer forsvinder, så forsikringsdækningen kan returnere til kursusdeltagerne, samt de seriøse kursusudbydere.

Derfor, undersøg din forsikringsdækning nøje inden kursusdeltagelse.

Del med en ven

0 personer snakker om “Forsikringerne dropper kurserne

  1. Hvad betyder det for forsikringsdækningen for magacin's legedag den 15. sept. ?

  2. Desværre er Magacins eget forsikringstilbud blandt dem der end ikke dækker kurserne fra sikkertrafik. Jeg fik ellers et fornuftigt tilbud, men takkede nej, da jeg fik at vide at de ikke dækker Mestersvinger. FDM's kurser var det eneste, jeg kunne få bekræftet var dækket.
    Jeg deltager i FDM's kurser og Mestersvinger hvert år, så det er et must for mig. TopDanmark og GF Forsikring dækker alle fra sikkertrafik.

Skriv et svar

Giver børn en ny start