Motorcykelforsikring - Forsikring en gigantisk succes
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forsikring en gigantisk succes

Mere end 20.000 forsikringsudregninger foretaget på MagaCin og 123mc
Webmaster
16/08-2012 kl. 20:30

Da vi oprettede MagaCin og 123 forsikring, forventede vi ikke denne store opmærksomhed. Næsten ufattelig mange har benyttet vores forsikringsudregner.

Efter nogle start vanskeligheder, hvor flere motorstærke motorcykler blev udregnet til for stor præmie, en fejl der nu er rette med lavere præmie, kører vores forsikring og udregner perfekt.

Specielt dem uden erfaring, og dermed flere års skadesfri motorcykelkørsel, har fundet at de kan spare store summer med vores forsikring. Også de unge finder vores forsikring billig og fornuftig. Netop de grupper vi ønskede at hjælpe ind i motorcyklismen så prisfornuftig som mulig.

Ydermere det faktum at to af klodens største, og dermed stærkeste forsikringsselskaber, står bag MagaCin og 123 forsikring tiltrækker mange. Ikke underligt, da forsikringstagerne selvsagt ønsker sikker udbetaling og hjælp hvis uheldet er ude.

Vores forsikring findes her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Forsikring en gigantisk succes

 1. Nu skriver i jo godt nok at i vil hjælpe os unge og "uerfarerne". Men det hænger jo ikke helt sammen med at man skal være 25 for at forsikre en mc som min zx-6r 636. Jeg tror da at vi var flere unge som så frem til et prisbevisdt alternativ til alle firsikrings gribbene der ude. Helt ærligt syntes jeg at i skal lade være med at prædike om at hjælpe os unge når i i virkeligheden ikke mener det!!!!
  Det er jo ikke for at lyde sur og tvær, men må da nok sige at flere af mine kammerater inklusiv mig selv blev en del skuffede.

  Hilsen Rasmus
  (har aldrig lavet en skade og er forresten 22 år) 😉

 2. Jeg er 23 og kan forsikre min Suzuki GSXF for kun 7000 med kasko her. Det er langt billigere end min nuværne forsikring (Minus cirka 4000) som desvære først udløber om 8 måneder så jeg kan først flytte der.

 3. Hej
  Kan desværre ikke gøre brug af tilbudet….. Kører BMW R1200RT og den er ca. 4000 kr. billigere i andet selskab.Altså passer koceptet ikke på alle typer MC-er.
  Hilsen
  Bjørn

 4. Der er næppe nogen forsikringer der er billigere for alle. For mig er Lloyds er billigere med sports og specialmaskiner, men ikke med fornuftige motorcykler.

 5. Det var nu en fin pris for min nye Street Triple, men jeg valgte et andet selskab, da dækningen ved køretekniske kurser er stærkt begrænset. De dækker f.eks ikke Mestersvinger, der har været et etableret køreteknisk kursus i mange år. Jeg kunne kun få bekræftet, at de dækkede FDM's kurser.

 6. Rasmusoen – har du overvejet en droslet ZX6R? Hvis du drosler til 98 hk må du godt nok nøjes med en tophastighed på 240 men til gengæld kan du ikke alene forsikre den når du er under 25 men du kan forsikre den som sport Touring ! Hvis ikke du kan nøjes med de 98 hk er det nok fint nok at de ikke vil forsikre dig 😉

 7. Marck: heldigvis har jeg et godt forsikrings selvskab nu. Så det er ikke det store problem. Jeg syntes som end bare at det er lidt underligt at reklamere med noget man alligevel ikke gør…

 8. finn5fejl: Hvorfor er du bundet i 8 måneder endnu? Det er meget længe siden det var tilladt forsikringsselskaber at stavnsbinde deres kunder, og jeg ved faktuelt, at de har en måneds opsigelse, med mindre du altså har skrevet under på ganske særlige vilkår.

  Hilsen Frank

 9. Ja, jeg må tilstå at jeg jo heller ikke er imponeret over den nye super forsikring .
  Jeg har to mc' er, en Honda cbr929rr og en Yamaha xt600e. Begge forsikringer hos jer, er noget dyrere end dem jeg har via Topdanmark. Ku ellers være friskt hvis i kunne tage røven lidt på de sædvanlige forsikringsselskaber. ;o)

 10. Hvordan kan det være at man skal være 25 år for at forsikring fx en gsxr 600, men det er okay at være 20 og så er det muligt at forsikrer en hayabusa til 13.103 kr. årligt??
  det hænger godt nok ikke sammen i mine ører 😉

  Rasmusoen: hvilket forsikrings selvskab har du siden du skriver at det ikke er det store problem..?

 11. Jeg undres over at man drøfter hvor billigt forsikringen via "dette sted" kan gøres? Magacin kan jo ikke lave forsikringer som er billigere end "alle" andre steder – hvis man da end undersøger mulighederne og ringer rundt – f.eks. tegner medlemsskab af Touring Klub DK mv.

  Hvorfor er der ingen som stiller spørgsmålet; Hvad tjener Magacin ved at gøre så kraftig reklame for deres forsikringer, MC-lån mv. ??? På den ene side vil Magacin gerne fremstå som upartisk og seriøs, og på den anden side laves der (næsten) præcis samme aftaler som enhver MC forhandler med respekt for sig selv (og brugt/nysalg) også gør… og de ligger jo ikke skjul på, at de får henvisning eller har "noget" ud af det! Tja….. sådan er der så meget! :o)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start