Salgstal: Fornyet forårsglæde og MC-interesse
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fornyet forårsglæde og MC-interesse

Butikkerne melder om bedste marts i 5 år
Webmaster
25/03-2012 kl. 20:00

Da finanskrisen ramte verden i 2007, efter flere banker kapitulerende i USA, var det i Danmark specielt markederne for luksus og livsstils-produkter der mærkede de økonomiske efterdønninger. I Danmark er en motorcykel netop et luksus og livsstils-produkt for flertallet.

De seneste par år er de fleste produktområder igen kommet op i fart og sælger stort. Flertallet af danskerne holder ikke så meget pengene mere, efter det værste af finanskrisen er afblæst. Antal solgte nye biler har f.eks slået rekorder de seneste par år.

Nu ser det også ud til vi danskere igen kaster os over motorcyklerne. Denne skønne forårsweekend har medført kæmpe interesse hos landets forhandlere. MagaCin har fået meldinger fra det danske motorcykelland, hvor en forhandler udtalte at marts alene betyder pæne sorte tal i regnskabet i 2012, trods underskud i januar og februar.

Faktisk udtaler flere forhandlere at denne marts er det bedste de kan huske, set med købmandsbriller. Flere klager dog om for få brugte motorcykler i butikken, og for mange nye.

Vi ved af erfaring at en god start på året, med flotte temperaturer og høj solskin, har stor betydning for forårssalget, men vejrliget i årets første måneder kan ikke alene forklare det store forårssalg.

Alt tyder på, at mange danskerne igen ønsker at opleve denne fantastiske transportform. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start