123mc auktion - Billig motorcykel - Uden mindstepris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Formodet fejl på 123mc auktioner

Det ligner en fejl, men er en køberhjælp
Webmaster
02/10-2014 kl. 22:35

Nogle købere på 123mc auktionerne har rettet henvendelse til 123mc omkring en fejl, eller måske snyd i systemet. Det viser sig at den fejl nogle brugere tror de har set, er et almindeligt auktions hjælpeværktøj.

Nogle brugere har troet at systemet snød dem, da de efter indtastet bud erfarede at et større bud blev placeret få sekunder senere. Ved næste bud gentog dette scenarie sig, hvorfor dette har virket suspekt for nogle. Specielt for dem der ikke har deres vante gang med auktionshandel på nettet.

De hurtige bud skyldes de mange der har oprettet et maksimalbud i vores system. Har en bruger oprettet et maksimalbud på f.eks 20.000 kr., vil denne bruger automatisk overbyde andre bydere, indtil prisen runder 20.000 kr. Sådan arbejder alle moderne digitale auktioner.

Disse autobud kan oprettes af alle. Operationen er simpel. Indtast en maksimalpris, og systemet fortsætter med at overbyde når salgsprisen stiger, men stopper ved det indtastede maksimum. Så behøver man som bruger ikke sidde og overvåge computeren konstant, men kan lade den digitale verden klare arbejdet.

Det der lignede en fejl, var altså et hjælpeværktøj.

Del med en ven

0 personer snakker om “Formodet fejl på 123mc auktioner

 1. Er vist mere et hjælpeværktøj til sælger end køber, da det er med til at øge budene.

 2. Det er et system som bliver brugt på mange auktioner, jeg tror godt det kan øge budende lidt men det er jo ikke alle som kan sidde og vente ved computeren hele tiden.
  Derimod synes jeg at det her med at man udskyder auktionen hvis der bydes inden for de sidste 5 minutter auktionen løber er lige og stramme den en tand for meget.
  Men pyt med de priser de allerede er ved at være oppe i tror jeg godt man kan gøre et nogenlunde tilsvarende køb hos en forhandler hvis man arbejder lidt for sagen og frasiger sig reklamationsretten.
  Der skal jo huskes på at de fleste motorcykler på auktionen er uden garanti, og risikoen for at få en flot motorcykel med skjulte defekter vil altid være højere på en auktion.

 3. Enig, sådan fungerer de fleste auktioner online, det er der vist ikke så meget at sige til. Som privat køber kan man ikke frasige sig reklamationsretten, alt der bliver solgt fra en forhandler er der reklamationsret på, uden undtagelse og uanset hvad der står i slutsedlen. Garanti er en helt anden sag, det er noget ekstra man evt. kan få med, og den kan man sagtens frasige sig.

 4. Jeg har købt flere gange uden garanti, enten ved ikke at få en slutsedl, eller ved at aftale mundtlig at der ikke er garanti (og så stole på hinanden) eller ved at købe via cvr nr gennem anden person.

 5. Mailede på en mc på auktionen, om man kunne køre der fra på den, det kunne man muligvis var svaret.

 6. Forstår ikke hvordan man kan vinde en auktion når man er blevet overbudt?
  Er i gang med at købe mc andet steds og får så en mail om at man har købt en mc??
  Hvad sker der ??

Skriv et svar

Giver børn en ny start