Suzuki: Forkert information - Suzuki koncepter
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forkert information

Suzuki koncepter er en skrøne
Tommy Rønn
16/09-2011 kl. 11:00

I bl.a. amerikanske Hell For Leather kan man læse om nye konceptmaskiner fra Suzuki. Maskinerne er set på den store biludstilling IAA i Frankfurt.

Desværre er det en skrøne med disse to såkaldte nye Suzuki koncepter. De har nemlig intet med Suzuki at gøre.

Den tyske Suzuki-importør fremviste rigtigt nok nogle anderledes maskiner end tidligere set men Poensgen, som importøren hedder, havde bare fået en lokal tysk forhandler til at ombygge en V-Strom og en GSR750.

De to maskiner var altså bare hjemmegejlede standardmaskiner. Gode publikums-tiltrækkere, men ikke Suzuki koncepter. Altså ikke kommende Suzuki nyheder.

Da IAA ikke er besøgt af mange motorcykel-medier, er flere medier faldet i med begge ben og tror nu på koncepterne. Var vi ikke på pletten ved IAA, og kun havde set billeder på andre medier, var vi måske også faldet i.

Ærgeligt for disse ombygninger ser fine ud.

Del med en ven

0 personer snakker om “Forkert information

  1. Adskillige Triumph "prototyper", der har været bygget og udtænkt af den Italienske importør, har også været vist rundt omkring på messerne. Mange af dem er dog senere kommet i produktion. Kunne sagtens forestille mig, at der kommer en "Adventure" variant af den nye V-Strom 650 indenfor de næste par år!

  2. Sårn' skulle den GSR jo ha' været fra fab. 🙂
    Men jo nok et spørgsmål om pris.

Skriv et svar

Giver børn en ny start