Forhandlinger forsvinder fra det jyske - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forhandlinger forsvinder fra det jyske

Jylland bliver en BMW og en Kawasaki forhandler fattigere
Webmaster
14/02-2014 kl. 13:15

Bilhuset Haldrup i Aalborg faser BMW Motorrad forhandlingen ud. Det betyder jylland efterlades med kun to BMW forhandlere til at varetage BMW markedet i vestdanmark. Fremtidigt får nordjyderne altså langt til nærmeste BMW forhandler, da de to resterende forhandlere begge er lokaliseret i de sydlige jylland. Nemlig Xpedit og Toftlund MC, i hhv. Ølgod og Toftlund.

Også Kawasaki-kunderne mister en forhandler i det jyske. Frankies MC Center standser med salg af Kawasaki. Kawasaki-kunderne bliver dog ikke så hårdt ramt som BMW kunderne, da der findes Kawasaki-forhandlere i både Aalborg og Hammel. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Forhandlinger forsvinder fra det jyske

 1. Mon ikke der menes Rydbjergs MC i Thorsø. Det ligger ganske tæt på Hammel.

 2. HMC har altid stort udvalg i div.
  BMW cykler og et godt værksted, hvor de har forstand på BMW. Super betjening og aftaler holdes altid, så her er man i trygge hænder 🙂

 3. Ganske vist er HMC ikke autoriseret BMW forhandler, men hvad betyder det?? De brænder for mærket, har en venlig tone, mange BMW cykler i den gode kvalitet til fornuftig pris og sidst men ikke mindst en udlært tysk BMW mekaniker med mange års erfaring.

 4. jeg har intet imod HMC tværimod, flinke mennesker.
  men jeg giver en tank fuld benzin hvis personerne der har skrevet ovenforstående tekster, kan bevise de ikke arbejder ved HMC eller har tilhørselsforhold dertil :).

  og til Jenjo nej der ligger ikke autoriseret Motorrad forhandler i Århus.

 5. Jeg er så heldig, at have en ny Bimmer og har tidligere haft stor nytte af en "komplet" servicebog i forbindelse med kulancesager. I en lang periode vil jeg altså skulle opsøge et autoriseret BMW Motorrad værksted i en helt anden del af landet – ÆV. Jeg kommer til at savne Haldrups service og kanon-gode værksted.

 6. Jeg arbejder ikke hos HMC og er heller ikke i familie med dem.Men når man taler om BMW i det nordjyske kan man ikke komme uden om dem.

Skriv et svar

Giver børn en ny start