Forhandler også synshal. Xpedit går sammen med Applus
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forhandler er også synshal

Xpedit gået sammen med Applus
Tommy Rønn
14/11-2014 kl. 12:30

Nu er en af Danmarks største synshaller, nemlig Applus, under tag hos en af vores hjemlige større danske motorcykelforhandlere, nemlig Xpedit.

Det betyder at Xpedit nu både kan sælge, købe og syne motorcykler. De har altså synshallen under eget tag. Applus har helt enkelt lejet sig ind hos Xpedit.

Det giver store fordele for Xpedit og kunderne, da de derved let kan nysyne alle brugte salgsmotorcykler, og ydermere kan hjælpe kunder der skal have frisk synsattest på deres motorcykel.

Det er kun 2. gang vi har set denne kombination på dansk jord. Nemlig motorcykelforhandler og synshal i et. (Første var Carstens MC i Varde). Godt samarbejde for forbrugerne.

Del med en ven

0 personer snakker om “Forhandler er også synshal

 1. Man kunne frygte at det bliver lidt for let for dem at syne deres egne brugte motorcykler

 2. Så vidt jeg ved, så må en synshal ikke anbefale et værksted. Her ligger det jo lige til højrebenet, hvilket værksted, der ville være oplagt ?

  Anyway. Jeg ville aldrig vælge Applus til syn af min MC/bil, da de kraftigt har forsøgt tvungen regelmæssig syn af motorcykler via deres EU lobbyister. Bare min stille protest.

 3. Okay med eget syn af MC, men at de så vægler motorcyklernes fjende nr. 1 Applus !!! Jeg giver gerne dobbelt pris for et mc syn hvis jeg på den måde kan undgå at medvirke til det skodfirmas fortsatte eksistens.

 4. Tror ikke at der kan drages fordel af at have eget synsted. Der kommer jævnligt kontrol fra myndighederne. Dejligt at der tages hensyn til MC folket, og man kan få sin cykel synet hurtigt.

 5. Her i huset bruger vi heller ikke Applus mere, af samme grund som nævnt ovenfor :-/

 6. De to virksomheder bor bare i samme hus, men har intet med hinanden at gøre rent økonomisk. Det har vi måske ikke fået forklaret godt nok. Det betyder bare Xpedit har kort afstand til syn.

 7. Ingen undskyldning i mine øjne. Xpedit kunne bare have inviteret en synsmand indenfor i huset til at klare den opgave. At bruge lige netop Applus er at pisse på deres kunder. Alle ved hvordan Applus har lobbyet big time i EU for at kunne få love til at stikke deres snabel ned i MC ejernes lommer. Rigtig dårlig stil der fra Xpedit. Hvis jeg en dag køber en brugt mc hos Xpedit, kommer der til at at stå på slutsedlen: MC'en skal leveres synet fra et hvilken som helst andet synssted end Applus. Kan det ikke efterkommes, så er det no deal !!!

 8. Det var da en gang fuldemands snak af værste skuffe… Applus motorcyklistens fjende nr1 , det er da til at grine af. Får synet næsten dagligt hos applus af kompetente folk der for i øvrigt alle selv er aktive motorcyklister. Jo jo det er da rigtigt at deres tidligere direktør udtalte sig om periodisk syn af motorcykler og knallerter, som danmarks største synsvirksomhed er det vel meget naturligt at stå som fortaler der…? Tror næppe de mindre synssteder ville takke nej til forslaget hvis de blev spurgt….. Det er vel lige så naivt at tro dækimportørernville sige nej tak til tvungen lov om vinterdæk.?

 9. Der er jo også en del bilforhandlere der har synsvirksomhed i samme bygning. Når det så er sagt, har jeg heller ikke noget til overs for synsvirksomhedernes lobbyarbejde for at få snablen i vores surt tjente penge. Det stinker langt væk af pengemaskine på et meget tyndt, eller ikke eksisterende grundlag for at fylde egen pengetank, og finansiere deres virksomheder på snart hvert andet gadehjørne. Er der overhovedet behov for alle de synshaller???? modsat i statens tid, er det jo næsten ren drive in i dag, så meget tid har de, efter egen oplevelse.

 10. Triumph 1050
  synsfolkene hos Applus er sikkert ligeså kompetente som på andre synssteder,forskellen er bare at det er Applus
  har udført lobbyarbejde til fordel for periodiske syn på motorcyklerne ,som måske vil koste de danske motorcykelejere noget der ligner 25 mill. kr om året hvis motorcyklerne skal til syn hvert andet år.
  derfor er det vel naturlig at nogle fravælger Applus .

 11. Jeg vil heller ikke røre Applus med en ildtang af præcis samme grund, som I andre anfører.

Skriv et svar

Giver børn en ny start