Forever 2 wheels en succes - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forever 2 wheels en succes

Mange besøgende men lidt farvet udstilling ifølge flere gæster
Webmaster
02/02-2014 kl. 21:00

De utroligt mange besøgende vidner om en stor motorcykelinteresse der igen er i fremgang. Noget der luner hos den samlede motorcykelbranche.

Nogle gæster udtrykte efter besøg på udstillingen, en smule skuffelse. En udstilling farvet vel meget i de amerikanske farver, og med for meget kræmmermarkedstemning.

Forever 2 Wheels arrangeres af en privat-person, der ikke er en del af hverken forhandler eller importørled, hvorfor arrangøren ikke er herre over udstiller-listen.

Som en del af motorcykel-branchen, bliver man glad når mange deltager i arrangementer om motorcykler. At Danmark ikke oplever de helt store forkromede udstillinger i disse år, kan ikke undre, de disse koster mange penge at afvikle. Mange penge som nogen jo skal betale.

MagaCin hilser alt om motorcykler velkommen, og glæder os nu til Supercross i Herning, og senere Danmarks Smukkeste MC udstilling på Sjælland

Del med en ven

0 personer snakker om “Forever 2 wheels en succes

  1. Succes kan måles på antallet af besøgende, eller antallet af tilfredse besøgende…

  2. Hvad mange måske ikke ved, er at F2W startede som et primært H-D stumpemarked, så det kan ikke undre at hovedvægten stadig ligger der. Der er med årene blevet mere af "de andre", men krisen har også her påvirket udvalget af udstillere i negativ retning. Bare mine observationer de år jeg har deltaget.

  3. Kørte fra København til Fredericia for at få lidt forårsluft i lungerne. Jeg blev ikke skuffet. Mange interessante udstillere og spændende stumper og gode tilbud på udstyr. Jeg kører ikke Harley.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start