Forchromet nyt fra Triumph 25. oktober - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forchromet nyt fra Triumph 25. oktober

The Chrome Collection From Triumph
CO
08/10-2022 kl. 08:06

Mod slutningen af September så vi Triumph Motorcycles tease for en Ny hemmelig specialudgave, som en lille uges tid senere viste sig at være en ny Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Limited Edition.
En specialudgave der af en helt særlig årsag produceres i blot 60 eksemplarer, som blev revet ned af hylderne, og modellen blev faktisk udsolgt samme dag den blev lanceret.

Nu teaser den engelske motorcykelproducent for flere snarligt kommende nyheder, som det formentlig bliver lidt lettere at sikre sig et eksemplar af.
For englænderne har denne gang mere end blot en enkelt nyhed på tapetet.
The Chrome Collection fra Triumph afsløres, som det fremgår af denne sektion på Triumph Motorcycles website samt opslaget på sociale medier herunder 25. Oktober kl. 13.00.

Hvad The Chrome Collection dækker over, og hvilke modeller det kommer til at omfatte, det holder den britiske motorcykelproducent foreløbig for sig selv.
Indholdet i den ledsagende pressemeddelelse fra englænderne giver ingen ledetråde.
Men det er vel ikke urealistisk at forvente, at vi får en række allerede kendte modeller med forchromede detaljer at se 25. Oktober, og at Triumph Bonneville modeller indlemmes i The Chrome Collection.

Både via pressemeddelelsen, i den specielle sektion på Triumph Motorcycles website der er linket til længere oppe og via opslag på sociale medier, er det mulig at registrere sig, så man kan være blandt de første, som overværer afsløringen af de forchromede nyheder fra Triumph 25. Oktober.

Skulle man fravælge den mulighed, så holder MagaCin naturligvis som altid vores læsere opdateret på de seneste motorcykelrelaterede nyheder, og følger selvfølgelig også denne sag til dørs.
Så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum, og specielt 25. Oktober hvis du vil vide mere om The Chrome Collection fra Triumph Motorcycles.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start