Fokus på fart i Syd- og Sønderjylland i den kommende uge - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fokus på fart i Syd- og Sønderjylland i den kommende uge

Europæisk færdselskampagne med fokus på for høj hastighed
Steffen Olesen
20/03-2022 kl. 07:00

Hvis motorcyklen skal luftes og køreturen i den kommende uge går til Syd- og Sønderjylland, så burde det være mere sikkert at færdes i trafikken end sædvanligt.
For der vil Syd- og Sønderjyllands Politi deltage i en europæisk færdselskampagne med fokus på for høj hastighed.
Det fremgår af dette nyhedsbrev fra Syd- og Sønderjyllands Politi, hvor Politikommissær Mads Bruhn Lund der er operativ leder af færdselsafdelingen informerer om, at kampagnen er nødvendig, fordi der er en klar sammenhæng mellem for høj fart og ulykker i trafikken.

Høj hastighed hyppig årsag til ulykker
“For høj hastighed er den hyppigste årsag til færdselsulykker med alvorlig tilskadekomst og dødsfald. Og når det gælder bilisterne i byerne, kan selv små fartoverskridelser betyde meget alvorlige skader hos fodgængere og cyklister, hvis de bliver påkørt. Derfor giver det god mening at få bilisterne til at være opmærksomme på, hvor hurtigt de reelt kører”, pointerer Mads Bruhn Lund i nyhedsbrevet.

Måske en oplagt mulighed til at teste politiets nye laservåben i kampen mod fartsyndere, hvis færdselsafdelingen i Syd- og Sønderjylland har fået det samme udstyr som færdselsafdelingen i Midt- og Vestjylland, hvor laseren kan skyde køretøjer på 1.200 meters afstand?

Oplysningen får muligvis nogle til at linde en smule på gassen, og flertallet vil ganske givet værdsætte, at det i den kommende uge er mere sikkert, at færdes i trafikken i Syd- og Sønderjylland.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start