Første video af Harley-Davidson Streetfighter
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første video af Harley-Davidson Streetfighter

Se Streetfighteren og andre 2020 modeller
CO
26/08-2019 kl. 09:43

En Streefighter fra Harley-Davidson??

Nyheden kom som en kæmpe overraskelse, da vi erfarede at Harley-Davidson havde en vaskeægte Streetfighter i støbeskeen. En sportslig Harly-Davidson med USD forgaffel, tilbagetrukne fodhvilere, og radialt monterede Brembo bremsecalipere forrest.

Vi har tidligere omtalt den spændende nyhed i blandt andet artiklen Tæt på 2020 Harley-Davidson Streetfighter, og været inde over emnet igen med artiklen HD's streetfighter navngivet?, da Harley-Davidson lagde beslag på rettighed til navnet “Bareknuckle”.

I artiklerne har du været nødt til at nøjes med række billeder, for vi har indtil nu ikke kunnet opstøve video.

Matt Laidlaw der er sales manager hos en stor familieejet Harley-Davidson forhandler i Los Angeles området, har for nylig lagt denne video op på youtube. Her ser du en række af Harley-Davidson's 2020 nyheder, og ca. 23.18 inde i videoen kommer han forbi Harley-Davidson Streetfighter. Modellen er som det fremgår af skiltet foran modellen en “Styling Prototype””, men i vores øjne ser den ud til at være klar til at hive ned fra podiet og køre en tur på. 

Som vi tidligere har beskrevet – og som det fremgår af dekalerne under benzintanken – er der tale om en motor på 975cc. Stadig en traditionel Harley-Davidson V-twin, men med vandkøling der får får os til at gætte på respektabel effekt. Fedt nok at Matt også lige giver os et kig til udstødningen, som nok ikke bliver helt lydløs. Tak til Matt for de første levende billeder vi har set af Streetfighteren. Vi glæder os helt vildt til at prøvekøre Harley-Davidson… “Bareknuckle”??

Matt kommer vidt omkring på udstillingen, og kommer også forbi modeller som Harley-Davidson LiveWire og andre elektriske modeller. Derudover kommer Matt forbi en lang række mindst lige så spændende nyheder. Cool nok med en timelang video, hvor man får et førstehåndsindtryk af hvad vi kan forvente i 2020. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start