Første officielle billeder af ny Triumph Daytona 765
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første officielle billeder af ny Triumph Daytona 765

Triumph Daytona Moto2™ 765 Limited Edition
CO
23/08-2019 kl. 22:34

Du husker måske at vi i sidste måned fortalte, at der kommer en ny Triumph Daytona 765 i 2020.

Vi fortalte ved samme lejlighed, at du ikke skulle vente specielt længe på at se de første billeder af den nye model, for Triumph havde nemlig annonceret at modellen med det mundrette navn –  Triumph Daytona Moto2™ 765 Limited Edition – ville blive præsenteret med en paradeomgang ved weekendens MotoGP på Silverstone.

Udover præsentationen på Silverstone, havde Triumph også annonceret yderligere oplysninger om den spændende model på producentens hjemmeside d. 23. August, så vi kunne ikke nære os for at tjekke Triumph's hjemmeside kl. 20.30.

Ganske som lovet figurerer Triumph Daytona Moto2™ 765 Limited Edition nu i modelprogrammet under “Motorcycles-Roadsters” – ganske vist med en greyed out illustration. Her får du de første billeder vi har kunnet opstøve.

Som du kunne læse i artiklen d. 24/7 kendte vi dengang ikke de eksakte specifikationer, og vi er udover nogle enkelte nøgletal ikke blevet meget klogere i skrivende stund, da mængden af informationer stadig er begrænset.

Det fremgår dog af Triumph's hjemmeside, at Triumph Daytona Moto2™ 765 Limited Edition er udstyret med en 3-cylindret motor, der er udviklet af det samme team som skabte Moto2 racerens motor. 

På siden med et overblik over modellen, kan du læse at 765cc motoren med 130 hestekræfter og et maksimalt moment på 77 Nm, er justeret til at give en ægte Moto2 følelse på både gade og bane.

Derudover gentages oplysningen om at modellen kun produceres i 2 gange 765 nummererede eksemplarer.

Én version til Europa og Asien og en anden til det amerikanske og canadiske marked. Sluttelig informeres vi om at der allerede er mere end 35 tilgængelige accessories for personlig tilpasning af modellen.

Samtlige modeller af Triumph Daytona Moto2™ 765 Limited Edition får et individuelt nummer

Der er i øjeblikket 4 sider med informationer samt billeder af den nye Triumph Daytona Moto2™ 765 Limited Edition på Triumph's hjemmeside. Her kan du læse lidt mere om at det er producentens bedst udstyrede Daytona nogensinde, at der er gjort udstrakt brug af kulfiber til kåbedelene som er 1 mm tykke, at stel og bagsvinger er anodiseret, og at modellen er udstyret med hugger og forskærm i kulfiber. 

Derudover kan du læse at instrumenteringen indeholder en farve TFT skærm med Moto2 opstarts logo, og at de fem køremodes inkluder en Track setting. Modellen er udstyret med quickshift op/ned, der er kommet tidssvarende ride-by-wire gasgivning, og Daytona'en er udstyret med ABS og Traction Control der enten kan justeres eller helt frakobles.

Ikke megen faktuel info, men på billederne ser vi lækker fuldt justerbar affjedring fra svenske Öhlins, med 43mm NIX 30 forgaffel og TTX36 bagdæmper, samt massive stoppere i form af radialt monterede 4-stemplede Stylema monoblock bremsecalipere fra italienske Brembo, der napper om 320mm flydende ophængte bremseskiver.

Nyd de første officielle billeder af den nye Triumph Daytona Moto2™ 765 Limited Edition, og smut endelig forbi Triumph's hjemmeside for at se og læse om modellen. Det er ved at være sidst på dagen, og der kunne jo være noget vi har overset.

Det er endnu ikke lykkedes os at opstøve et datablad med fulde specifikationer, men vi arbejder ihærdigt på sagen, så husk nu at kigge forbi her på siden med jævne mellemrum.

Opdateret.

130 hestekræfter v. 12.250 omdr. og et maksimalt moment på 80 Nm v. 9.750 omdr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start