Første dag i Milano - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første dag i Milano

Forsmag på EICMA messen, pressemøde hos Ducati
Tommy Rønn
10/11-2009 kl. 00:00

Magacin’s udsendte landede mandag i Milano, tungt læsset med kameratasker og andet udstyr inden årets EICMA messe tirsdag løber af stablen.

Meget info vedrørende 2010 modellerne fra Ducati er allerede lækket til offentligheden, men det er trods alt noget helt specielt personligt at overvære afsløringen af nyhederne.

Detaljerede beskrivelser af de nye modeller følger naturligvis senere, men som appetitvækker kan vi nævne at 1198 Corsa Limited Edition er rigtig fræk at se på. En rå aluminiums tank som har fået et lag klar lak, går godt i spænd med de nye farver. Corsa 1198 Limited Edition vil også blive markedsført i både S og R versioner.

Den nye Multistrada 1200 er et frisk og spændende udspil. Med 150hk til rådighed som reguleres via ”ride by wire”, tilbydes mulighed for at skifte mellem flere motorstyringsprogrammer. DES (Ducati Electronic Suspension) og DTC (Ducati Traction Control) er begreber vi kommer til at stifte nærmere bekendtskab med.

Hypermotard 796 i hvid får tænderne til at løbe i vand, og vi glæder os til at studere modellen på lidt nærmere hold.

Og selvfølgelig mangler vi stadig priser på hele herligheden, en ikke helt uvæsentlig faktor når vi snakker Ducati. Men det har været en absolut spændende start på årets EICMA messe, og vi glæder os til at følge nyhederne over de næste par dage og viderebringe dem så hurtigt de kan nedfældes.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start