Video: Selvbalancerende RC Ducati Panigale
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fjernstyret Ducati Panigale V4

Burnout, wheelie, og drifting
Steffen F. Olesen
24/07-2019 kl. 04:00

Den 11/7 kunne du her på siden læse om den sjove Lego-Harley for drengerøve, og vi har også tidligere skrevet om drengerøvens ultimative legetøj. Men er du del af den gruppe hvor Lego hører barndommen til, og er bankmanden ikke med på idéen om en full-size simulator, så se lige her.

 

Der er et utal af seje fjernstyrede biler, lastbiler, fly og både på markedet, men ganske få motorcykler. Og får man fingrene i en fjernstyret motorcykel, ender det som regel for os amatører med at skidtet vælter – men det er slut nu!

 

Spin Master’s Upriser Ducati Panigale V4 S RC, kan I modsætning til ovenstående, holde balancen selv, hvilket åbner en helt ny verden af muligheder.

Ifølge designeren Daryl Tearne fik han idéen til teknologien for flere år siden, da han overværede maskinerne der læsser bagage ombord på flyene i LAX. Disse maskiner kunne uden problemer flytte og dreje hele containere ved hjælp af en række serieforbundne hjul, og samme teknologi har Daryl Tearne og teamet hos Spin Master bygget ind i baghjulet på denne lille fætter.

 

I videoen her under kan du se, hvor legende let du kan komme til at mestre alt fra wheelie’s til brændere og drifting for lige omkring 1.000 DKK.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start