Fire nye Kawasaki jubilæumsmodeller - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fire nye Kawasaki jubilæumsmodeller

Markeringen af Z modellernes 50'års jubilæum skudt i gang
CO
07/01-2022 kl. 08:33

Kawasaki varslede allerede sidste år det forestående 50-års jubilæum for mærkets Z modeller.
Det kunne du i November 2021 læse om her på MagaCin i artiklen 祝!Z生誕50年。Hvad betyder skrifttegnene?, og kort tid før jul kunne du også her på MagaCin finde et link til mærkets nyetablerede Kawasaki Z 50’års jubilæum hjemmeside.

Nu har den japanske motorcykelproducent med introduktionen af fire nye jubilæumsmodeller taget næste skridt i markeringen af Z modellernes 50-års jubilæum.

Kawasaki Z 900 og Kawasaki Z 650 der leveres i farven Firecracker Red er i følge Kawasaki’s beskrivelse en henvisning til fortidens Kawasaki Z1100GP og Kawasaki GPZ 900R, og de to andre jubilæumsudgaver af Kawasaki Z 650RS samt Kawasaki Z 900RS leveres i såkaldte Fireball farver, hvor Kawasaki bruger en helt nyudviklet teknik til at påføre Candy lakeringen.

Specielle 50th Anniversary features
Samtlige de nye jubilæumsmodeller adskiller sig fra Kawasaki’s ordinære modelprogram, hvor specielle features på jubilæumsmodellerne blandt andet inkluderer førnævnte Candy-lakering, tank emblemer, et 50th Anniversary logo på forskærmen og andet sædebetræk.
Se nogle af detaljerne på de nye jubilæumsmodeller i slutningen af videoen Z50th Brand History, som Kawasaki i går delte i forbindelse med lanceringen af de fire jubilæumsmodeller.

Det helt store arsenal med billeder af de nye jubilæumsmodeller er endnu ikke tilgængeligt.
Men den nyligt oprettede hjemmeside dedikeret til Kawasaki Z 50th Anniverserary, hvor du kan læse mere om nyhederne og se yderligere billeder, er selvfølgelig også opdateret til lejligheden.
Vi er kun i starten af Januar måned, og det bliver spændende at se, hvad Kawasaki kan finde på at fylde resten af året ud med i anledning af Z modellernes 50-års jubilæum.

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle fordele, nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start