FIM aflyser på stribe pga. situationen i Ukraine - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

FIM aflyser på stribe pga. situationen i Ukraine

Flere aktører giver Rusland den kolde skulder
CO
28/02-2022 kl. 20:32

Ingen kan være i tvivl om den alvorlige situation i Ukraine, som ikke blot har vakt afsky verden over og udløst en række omfattende politiske sanktioner, men som også har affødt reaktioner i sportens verden.

Eksempelvis kan russiske fodboldlandshold ikke længere deltage under eget flag, russiske klub- og landshold er suspenderet fra det europæiske håndboldforbund, den internationale olympiske komite har reageret med kraftige udmeldinger, hvor Vladimir Putin også er frataget sin guldmedalje, i Formel 1 har Sebastian Vettel udtalt at han ikke vil deltage i det russiske Grand Prix, Haas teamet, som Kevin Magnussen i sin tid kørte for, har fjernet logoet for den russiske sponsor Uralkali, og hos Fédération Internationale de Motocyclisme, alment kendt som FIM, har situationen også medført konsekvenser, hvor en række arrangementer er blevet aflyst.

Det offentliggør FIM både på sit website, og i en række opslag på sociale medier.

Mange ville nok gerne…
Vi er formentlig rigtig mange, som ellers gerne ville deltage i ét eller flere af arrangementerne, hvis man kunne garantere, at særligt én bestemt russisk person ville være blandt tilskuerne, så man kunne fortælle ham hvordan man burde opføre sig.

I samtlige opslag retter de involverede organisationer imidlertid tankerne til dem som lider under konsekvenserne af situationen.
Tillad denne skribent at udtrykke sig lidt skarpere, med evig fordømmelse af den sindssyge magtliderlige morderiske satan.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start