MagaCin's højdespringere - de fem mest læste artikler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fem højdespringere

Den seneste tids mest læste artikler
CO
05/04-2020 kl. 08:30

Et imponerende antal danske motorcykelentusiaster kigger jævnligt indenfor her på siden, for at holde sig orienteret om hvad der sker af stort og småt i motorcyklernes verden både globalt og lokalt.

Nogle læsere kaster sig med begejstring over nyheder fra MC-industrien, andre foretrækker at læse test af motorcykler og udstyr, andre igen er mere interesseret i information om de aller nyeste MC-modeller, en særskilt gruppe er voldsomt interesseret i motorsport, og sådan kan man blive ved.

Men nogle artikler rammer bredt, og her kan du søndag formiddag hygge dig med, at se eller gense de seneste par ugers top 5 liste over mest læste artikler.

Denne uges absolutte højdespringer er historien om, at danske motorcyklister fremover skal til et årligt “syn”.

Bemærk at denne artikel blev publiceret d. 1 April, og mon ikke der allerede gik en prås op for nogle læsere, da de nåede til den absurde beskrivelse af et enigt folketing.

Artiklen fortsættes under billedet

#1 Læs Årligt syn for motorcyklister indføres her.

I denne corona tid hersker der tilsyneladende nogen tvivl, om hvilke forholdsregler der er mest hensigtsmæssige, og mange motorcyklister har tilsyneladende overvejet, om man i virkeligheden bør lade motorcyklen stå. Vi konstaterer at mange søger svar på netop dette spørgsmål.

Artiklen fortsættes under billedet

#2 Læs Må du køre MC under Corona her.

Hvor mange indregistrerede motorcykler er der egentlig i Danmark, og hvordan er den geografiske fordeling. Det vil en stor skare af vores læsere faktisk gerne vide, og midt marts måned kunne du ikke blot få besvaret disse spørgsmål her på MagaCin, men også læse om en betragtelig vækst i antallet af danske motorcyklister.

Artiklen fortsættes under billedet

#3 Læs 2019 i tal: Motorcykelbestanden her.

Men vores læsere sætter også pris på, at læse om de sidste nye motorcykler, og især hvis artiklerne er ledsaget af fede billeder samt video. Og netop video-artiklen med den nye Honda CBR1000RR-R der fyres af på ovalbane – hvor speedometeret rammer 299 km/t i 4. gear – blev da også flittigt læst.

Artiklen fortsættes under billedet

#4 Læs CBR 1000 RR-R fyres af på ovalbane her.

     

Turberetninger er normalt også et tilløbsstykke, og især hvis de er af en usædvanlig eller speciel karakter. Det må man sige er tilfældet, når den 58 årige hollænder Sjaak Lucassen – der er en erfaren globetrotter – fortæller at han er ved at planlægge en tur til nordpolen… på en Yamaha R1.

Artiklen fortsættes under billedet

#5 Læs Til Nordpolen på Yamaha R1 her.

Den seneste tids mest læste artikler viser, at vi danske motorcyklister især sætter pris på, at der er humor involveret, men at vi også er ret interesserede i statistikker samt de lidt mere dramatiske eller kuriøse indslag.

Den perfekte artikel burde derfor indeholde statistik over andelen af et stort antal dygtige komikere, der magtede at fuldføre et hop på motorcykel over krateret på en vulkan i udbrud imens de lirede vittigheder af. Og projektet skulle naturligvis foreviges på video. 

En ganske uvidenskabelig konklusion, der udelukkende er baseret på fri fortolkning af læsertallene her på MagaCin.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start