Årets MC 2014, fede designdetaljer, motorcykeldesign
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fem fede designdetaljer fra Årets MC

Fem fede designdetaljer, der springer i øjnene på nyhederne til Årets MC
Magacin.dk
24/06-2014 kl. 11:18

Arbejdet med kåring er i fuld gang med højt humør og masser af sol ved FDM Jyllands-Ringen. Mens de velnærede dommere sveder i varmen, kan vi lige fordybe os i fem fede/frække designdetaljer:

EBR 1190 RX

Erik Buell har selvfølgelig ikke glemt sin racerarv i version 2.0, og det samme gælder kærlighed til materiellet. Derfor har den lækre EBR en meget markant melding om ”Engine Cold”, der lyser op med en stor, rød blok i displayet, indtil olien får lidt varme.

Det er ægte kærlighed til fine sager.

Kawasaki Z 1000 SX

Stilen er gennemført – også på den ”fornuftige udgave” af Z 1000 med tilnavnet SX – og så skal der jo ikke gå for meget Morfar i de praktiske sidetasker. Men hvad gør man så?

Man designer da bare nogle go’e tasker med et frækt lille knæk bagpå, der matcher linjerne på resten af cyklen. Smart rimer ofte på upraktisk, men jo – hvis du vender den rigtigt, kan der faktisk godt være en hjelm i taskerne, trods det fikse knæk.

 

Zero S

En el-drevet motorcykel er jo i sig selv et designstudie, både i form af den smalle motorblok for ikke at tale om lyddesignet.

Man kan godt se, at der står computerfolk fra Californien bag projektet, og det gælder helt ned i små detaljer som strømstikket. Hvis du synes, du har set designet før, så prøv at kigge bag på din computer – stikket er nøjagtigt magen til…

Yamaha XV 950/R Bolt

Bob-bob siger vil til stilen på Yamaha Bolt, hvor designet ikke just lægger skjul på at være en Harley-klon. Det er lykkedes rigtigt godt og stilrent, men det er jo lidt træls at snige sig ind til et Harley-træf med Yamaha klistermærker på tanken.

Men det er der råd for – klistermærkerne er nemlig af den gode gamle påklistrede slags, der ikke putter sig under syv lag lak. Så det er bare frem med neglene, hvis du ikke vil reklamere med at køre riskoger, selvom Bolt’en ikke har noget at skamme sig over.

 


MV Agusta Rivale 800

Når der står ”På forespørgsel” i prislisten, ved man godt, at det ikke bliver helt billigt. Men så er det jo også rart, at man kan se, hvad de ekstra skillinger gik til.

Når det gælder designdetaljer, er Rivale’n et overflødighedshorn, der i sig selv kunne bære et helt billedgalleri.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start