Moto Guzzi V85 Koncept præsenteret på EICMA 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fed retro-rejsemaskine fra Moto Guzzi

Ny teknologi og klassiske detaljer. Sæt venligst i produktion, tak!
Mathias B, Høj
13/11-2017 kl. 08:25

Moto Guzzi's V85-konceptmotorcykel har allerede tiltrukket sig en stor del opmærksomhed. Med god grund, for endelig har en producent lavet en rejsemotorcykel med et lettere retro-orienteret design, som også gør sig ved storbyens trendy caféer. Og nej, det er ikke ligemeget hvordan en motorcykel ser ud – og slet ikke hvis der står Moto Guzzi på tanken.

Moto Guzzi kalder den selv for en hyldest til rejsen i dens mest rene form, for motorcyklister der ikke stopper ved asfalteringens ende. Store ord, så det er med en vis forventning vi må vente og se, om konceptmotorcyklen kommer i produktion.

V85'eren er med vilje designet smalt for at give chaufføren maksimal mulighed for at flytte sig rundt på maskinen, under kørsel i terræn. Sædet skullle være komfortabelt for både chauffør og passager og bagagetaskerne kan monteres på stellet. Benzintankens form peger tilbage mod tidligere tiders Guzzi'er, som blev brugt i bl.a. det afrikanske terræn. De dobbelte forlygter har også en vis retroværdi, men har også en snedig LED-detalje.

Rørstellet er helt nyt og svingarmen har i venstre side fået en kurve, som letter monteringen af udstødning, så cyklen ikke bliver for bred. Højre svingarm indeholder på diskret vis kardanakslen og er påmonteret mono-shock affjedringen, som i den anden ende er monteret direkte på stellet.

Ikke overraskende drives V85 af en luftkølet 850cc 90-graders tocylindret motor. Den har 80 hk og forventes i øvrigt brugt i en række af nye mellemstørrelse modeller, som Moto Guzzi forventer at introducere i de kommende år.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start