Fed KTM brillerer med 0-200 på 2 min. 38 sekunder - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fed KTM brillerer med 0-200 på 2 min. 38 sekunder

Samtlige 2023 KTM RC8 udsolgt i rekordfart
CO
21/11-2022 kl. 05:59

Hvad pokker vrøvler han om?
0-200 på 2 minutter og 38 sekunder er da nærmest fortvivlende langsomt… Ja det kan du have ret i, men det er slet ikke acceleration der er tale om.

Den vildt fede 2023 KTM RC8, der blev lanceret i sidste måned som et dedikeret banejern under sloganet Track Attack, fremstilles som du kan læse i skarpere end en skalpel i et begrænset oplag på 200 eksemplarer.
Sådan en model er der åbenbart ret stor interesse for, for det forlyder fra KTM, at samtlige 200 eksemplarer blev udsolgt i løbet af lige præcis 2 minutter og 38 sekunder.

Bestilling af modellen var som i foregående år mulig via KTM’s digitale salgsplatform, og startlamperne var altså knap slukket, inden alle modeller var væk.
Den skarpe model som er udviklet i samarbejde med Krämer Motorcycles, er udstyret med alt hvad hjertet begærer i lækre high-end baneorienterede stumper, og 30 heldige købere får personligt overrakt deres eksemplarer ved et eksklusivt arrangement på Valencia i Spanien i det kommende forår.

Men håbet er ikke nødvendigvis slukket, for dem der kom for sent.
For KTM oplyser nemlig også om, at man på bestillingssiden har oprettet en venteliste for interesserede, hvis enkelte af køberne skulle springe fra.

Kan vi blive enige om, at 0-200 på 2 minutter og 38 sekunder ikke nødvendigvis er specielt langsomt?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start