Mc-filmen 'Oil In The Blood' frigives d. 14 Oktober
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fed film om mc: Oil in the Blood

Frigives d. 14 Oktober, men kan forudbestilles nu
Steffen Olesen
03/10-2019 kl. 11:15

Her på MagaCin kunne du i februar måned læse om filmen Oil In The Blood. Ideen til dokumentarfilmen er undfanget af en inkarneret motorcyklist, emnet der tages under behandling er motorcyklister og motorcykler, og målgruppen er… jep, den skarpsindige læser har gættet det… netop motorcyklister.

Vi bragte i artiklen tidligere på året en rigtig fed trailer for filmen, men trods ihærdig søgen lykkedes det os ikke at opsnuse en officiel dato for premieren. Vi lovede derfor dengang at følge op på sagen straks der er nyt, og kan nu fortælle at Oil In The Blood er tilgængelig d. 14 Oktober. 

This is not a film about motorcycles, it’s about motorcycle people.

Et rigtig spændende projekt med undertitlen “This is not a film about motorcycles, it’s about motorcycle people“, der kredser om elementer som, hvorfor man egentlig begynder at køre motorcykel, hvad der fik kammeraten til at købe den første motorcykel, og hvad det egentlig er der får os alle sammen til at blive hængende i motorcyklismens særlige kultur og miljø.

Jo,jo… vi ved godt at Mc kørsel er sundt for dig, men hvad betyder det ellers for den enkelte at være motorcyklist, hvorfor fastholdes interessen for motorcykler, og hvilke betragtninger gør motorcyklister sig egentlig om motorcyklismen i alle dens afskygninger?

På MagaCin's redaktion nikker vi genkendende til mange af svarene der gives i filmen.

300 personer interviewet over 3 år

Vi forstår godt, at det har taget nogen tid at færdiggøre filmen, da initiativtagerne har interviewet næsten 300 personer over en periode på 3 år. Det kan du læse mere om på hjemmesiden oilintheblood.cc, hvor holdet bag filmen også beskriver filosofien bag projektet, de forskellige lokationer, diverse arrangementer man har været forbi og meget andet.

Og nu fortæller hjemmesiden os sørme også, at filmen endelig er bagt færdig.  

Gense traileren fra vores første skriv om filmen herunder, nyd den endeløse strøm af motorcykler der vises, og de passionerede – heraf flere kendisser – motorcyklister der interviewes.  


 

Folkene bag projektet fortæller godt nok, at filmen fortrinsvis handler om motorcyklister, og knap så meget om motorcykler som sådan. Men hvis den færdige film lever op til traileren, så må den absolut også være spækket med fede stills, walk-arounds og køre-videoer.  

   

Det bliver SÅ fedt, at se en film dedikeret til motorcykler og motorcyklisme, der behandler emnet fra forskellige vinkler. Og vi synes at netop denne dokumentar, hvor vi ser interviews med Guy Martin og andre dybt passionerede motorcyklister, er skudt i en genialt afslappet atmosfære.

En film vi absolut MÅ se, som faktisk allerede er bestilt, og som vi glæder os til at flå ud af postkassen om ikke så forfærdelig lang tid.

Dit eget personlige eksemplar af filmen koster £9.99, og kan allerede nu forudbestilles på Amazon.co.uk.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start