2016 Ducati XDiavel er vildere, ondere og frækkere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fed 2016 Ducati Diavel

XDiavel er vildere, ondere og frækkere
Tommy Rønn
18/12-2015 kl. 15:00

Ingen tvivl om Ducati Diavel er absolut mest sportslige cruiser penge kan købe. Den lave vægt i kombination med den kraftige motor gør den sandsynligvis også til den hurtigste cruiser på markedet.

Den nye og flotte xDiavel sætter virklig tingene på spidsen. Nu bliver det onde bare endnu ondere og vildere. Ikke fordi den bliver hurtigere, men fordi udtrykket nu er voldsomt ondt og xDiaven fremviser en attitude som ingen andre motorcykler i segmentet.

Motorens karakteristik er ændret, så XDiavel leverer voldsomme 100Nm moment allerede fra sølle 2.100 omdrejninger. Det er moment mange mindre biler vil misunde denne brutale motorcykel.

XDiavel leveres med alt det frække indenfor lys. Det betyder smart LED lys som kørelys, så køreturen om aftenen også bliver en behagelig oplevelse. Et punkt hvor motorcyklerne tidligere haltede bagud sammenlignet med bilerne.

Vælges XDiavel udgaven, medfølger også alt det smarte i moderne elektronik, så som sportslig traction-control, sports ABS osv. En cruiser kan altså også indeholde moderne hjælpe-elektronik.

Ducati xDiavel kan noget med service. Hele 15.000 km mellem lille service, og hele 30.000 km mellem ventil-justering. Det betyder xDiavel kan bruges til kørsel, da den ikke skal på værksted i tide og utide, som mange andre motorcykler skal det. Imponerende et sådan kraftværk har så gode service-intervaller.

Ducati xDiavel lander snart i butikkerne, til introprisen på omkring 345.000 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start